FinansBureauet

Fire nye topmodeller i 911 Carrera familien

Mere power og dynamisk ydelse – de nye Porsche 911 Carrera GTS modeller

Fire nye topmodeller i 911 Carrera familien

Porsche sender nu den anden generation af 911 Carrera GTS modellerne til startlinjen. Fire modeller – coupé og cabriolet, med baghjulstræk eller firehjulstræk – lukker nu ”hullet” mellem 911 Carrera S og 911 GT3, som er optimeret til racerbanen – men som også er egnet til kørsel på alm. vej. Nogle af de tekniske finesser som genererer endnu mere dynamisk performance og køreglæde: 430 Hk (316 kW), Sport Chrono pakke og PASM som sænker bilens kørehøjde med 10 mm. Forbedret effektivitet har også ført til hurtigere acceleration og højere tophastighed, men tallene for brændstofforbruget forbliver uændrede i forhold til det fornuftige niveau på S modellerne. Kombineret med Porsche dobbeltkobling (PDK) spurter Carrera GTS fra nul til 100 km/t på blot 4,0 sekunder (cabriolet 4,2 sekunder). Tophastigheden for alle GTS modeller er over 300 km/t, den hurtigste på 306 km/t er coupé med manuel gearkasse og baghjulstræk.

De nye topmodeller er yderst attraktive i prisniveau. En række optioner er standard såsom Bi-Xenon forlygter med Porsche Dynamic Light System (PDLS) og sportsudstødningen giver den umiskendelige GTS lyd. Fører- og passager sidder begge i et eksklusivt alcantara interiør med læder-trimmede sportssæder hvor center paneler er lavet af alcantara som på Porsches øvrige GTS modeller.

Eksteriøret på de nye 911 modeller adskiller sig – som alle GTS modeller fra Porsche – væsentligt fra de øvrige Carrera modeller. Alle modeller har 911 Carrera 4 karrosseri med brede bagskærme og bred sporvidde. Standard er også 20” hjul med center låsbolte, malet i en eksklusiv mat sort. Fronten er fremhævet med særlige elementer og røgfarvede Bi-Xenon forlygter. Sorte detaljer på GTS luftindtaget og sorte forkromede udstødningsrør karakteriserer bagenden af GTS.

Med tilføjelsen af disse nye topmodeller består 911 Carrera serien nu af tolv sportsvogne på 3 effektniveauer, som coupé eller cabriolet og med baghjuls- eller firehjulstræk. De nye Porsche Carrera GTS modeller introduceres i Danmark i november 2014 til en pris fra kr. 2.510.909 inkl. moms og afgifter for Porsche Carrera GTS og kr. 2.791.982 inkl. moms og afgifter for Carrera GTS Cabriolet. Porsche Carrera 4 GTS koster fra kr. 2.668.809 inkl. moms og afgifter og Porsche Carrera 4 GTS Cabriolet fås fra en pris på kr. 2.949.782 inkl. moms og afgifter. Alle 4 modeller kan allerede nu bestilles hos de to autoriserede Porsche Centre, Porsche Center Jylland og Porsche Center Sjælland.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE