FinansBureauet

Ny sportslimousine kører på saltvand

Jo, du læste rigtigt - saltvand

Ny sportslimousine kører på saltvand

Når man ser billeder af den nye The QUANT E-Sportlimousine strømmer der mange tanker - og drømme - gennem hovedet. Men en af tankerne er formentlig ikke, at der tale om en konceptbil som kører på saltvand. Og ja, du læste rigtigt: ganske almindeligt saltvand, som vi finder i så righoldige mængder på denne planet. Ingen benzin eller diesel, ingen brint brændselsceller, ingen solpaneler - saltvand. Saltvandet driver 4 elektriske motorer, som producerer 912 hestekræfter, som sikrer køretøjet en tophastighed på omkring 350 km/t.

Selvom bilen er en konceptbil, er den mere end bare en ønskedrøm. Bilen er et gennemprøvet koncept, en fungerende prototype, der netop er blevet godkendt til køreprøver på offentlige veje i Tyskland og andre dele af EU. Det er nanoFLOWCELL AG som står bag konceptbilen. 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Claus Fledelius Claus Fledelius

Følg på:

Claus Fledelius er cand.polit. og chefredaktør på FinansBureauet. Har tidligere bl.a. været økonomisk journalist og redaktør for Børsen Magasiner og Bonnier Publications, og har derudover stået som forfatter til flere skattepolitiske rapporter.

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt