FinansBureauet

Den nye BMW X4

BMW har erklæret 2018 som det X'ede år. Det startede med lanceringen af den helt nye BMW X2, og nu er den anden generation af BMW X4 klar til at skrive næste kapitel i X-historien. Bilen har verdenspremiere på Geneve Motor Show i marts og lancering i Danmark i juli måned.

Masser af plads og mindre vægt

Den nye generation er vokset 81 mm i længden, 37 mm i bredden og akselafstanden er øget med 54 mm. Bilens højde er 3 mm lavere end forgængeren. Samtidig er bilens samlede vægt op til 50 kg mindre i forhold til den første generation.

Bagsædet byder på tre komplette sæder med ekstra 27 mm benplads. Bagagerummet rummer 525 liter, og kan udvides til 1.430 liter med bagsæderne lagt ned.

Kraftfulde motorer

Der kan vælges mellem tre benzin- og tre dieselmotorer med hestekræfter fra 184 til 360. Standard på alle modeller er ottetrins automatgear Steptronic og BMW xDrive firehjulstræk.

Modellerne BMW X4 M40i (360 hk) og M40d (326 hk) bliver nye topmodeller, som byder på kraftige motorer samt modelspecifikt design og udstyrsmuligheder.

Skarpt design

Der er rig mulighed for individualisering med xLine, M Sport X og M Sportspakken og for første gang kan der vælges udstyr fra BMW Individual. 

"Den anden generation af BMW X4 kombinerer en markant og dynamisk silhuet med en klar og skarp brug af former" siger Adrian van Hooydonk, Senior Vice President BMW Group Design.

Sikkerheden er i top

Rækken af komfort- og sikkerhedssystemer er endnu engang udvidet. Driving Assistant Plus-pakken inkluderer blandt andet nyeste generation af den aktive fartpilot med start-/stopfunktion, advarsel for vognbaneskift og sidekollisionsadvarsel. 

Personlig planlægning

Med BMW ConnectedDrive er der mulighed for omfattende assistance i forbindelse med den personlige planlægning, herunder Real Time Traffic Information og Concierge Service.

Produktion

BMW X4 produceres på fabrikken i South Carolina i USA. Samme sted som BMW X3, BMW X5, BMW X6 og den kommende BMW X7.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Claus Fledelius Claus Fledelius

Følg på:

Claus Fledelius er cand.polit. og chefredaktør på FinansBureauet. Har tidligere bl.a. været økonomisk journalist og redaktør for Børsen Magasiner og Bonnier Publications, og har derudover stået som forfatter til flere skattepolitiske rapporter.

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt