FinansBureauet

William Demant Holding et sikkert valg i en usikker tid

I en usikker tid på aktiemarkederne er William Demant et kedeligt, men ganske sikkert valg.

William Demant Holding et sikkert valg i en usikker tid

For den danske producent af høreapparater William Demant Holding har år 2011 været et ganske atypisk år på aktiemarkederne. Selskabets aktiekurs oplevede at falde næsten 25 % henover sommeren, til trods for at selskabet i perioden afleverede et rigtigt positivt halvårsregnskab. Selskabet blev ganske uretmæssigt revet med ned af den negative markedsstemning. Men kvalitet kan ikke holdes nede, og aktien endte som en af de få C20 aktier i positivt terræn for året som helhed med en stigning på 15,9 %.

Regnskabsmæssigt har det derimod været et ganske typisk år for William Demant. I en branche med generel vækst, udmærker William Demant sig med år for år at have en endnu højere vækst, med det resultat at de løbende kaprer markedsandele. Det er, ifølge selskabet selv, nu sket 12 år i træk.

William Demant er ganske enkelt et af de mest veldrevne, stille og kedelige selskaber på den danske fondsbørs. Men den der lever stille lever godt. Og da selskabet hører til blandt de relativt få selskaber herhjemme, som er upåvirkede af verdensøkonomien, er det et ganske sikkert valg i en usikker tid. Målt på nøgletal virker aktien ikke speciel billig. Men kvalitet koster - også på aktiemarkedet.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce