FinansBureauet

Voks til bilen - pris 566.000 kr.

Lyst til at købe en spritny mellemklasse BMW eller shine din gamle Toyota Corolla op med verdens dyreste voks? Prisen er den samme.

Voks til bilen - pris 566.000 kr.
Det lyder måske som et discount produkt fra TH Hansen; The goldRush Rally Collection. Men det er det ikke. Mitchell & King, en virksomhed der tilbyder premium bilvoks, shampoo og andet tilbehør til meget luksuriøse køretøjer, er kommet op med den mest eksklusive bil voks nogensinde. Voksen har rent guld som ingrediens, et ideelt valg for dem, der ønsker at forkæle deres bil med den mest luksuriøse bil voks. Voksen kan beskytte din bil op til fire måneder.
 
Prisen for en dåse voks er ikke mindre end 566.000 kr. Og selv om man skulle mene, at prisen i sig selv skulle begrænse køberskaren, er det ikke givet, at man får lov til at købe en dåse, selvom man rent faktisk skulle være parat til at ofre pengene herpå. Firmaet forbeholder sig således retten til at nægte at sælge produktet til kunder som de ikke finder værdige. Og hvis du fortæller, at voksen skal bruges en Ford Mondeo er chancerne for at du får lov til at købe nok minimale.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce