FinansBureauet

Virtuel verdenspremiere på den nye Arteon den 24. juni

Den dynamiske 5-dørs fastback får en opdatering og samtidig udvides modelprogrammet med en ny karrosserivariant – Arteon Shooting Brake

Arteon er Volkswagens klassiske Gran Turismo, der leverer avantgarde design, en energisk køreoplevelse og stærke, brændstoføkonomiske drivlinjer. Volkswagen giver nu en forsmag på den opdaterede Arteon, der udover den allerede velkendte 5-dørs fastback variant i fremtiden også vil blive tilbudt som Shooting Brake. Denne model rammer en delikat balance mellem det dynamiske og elegante og besidder samtidig en stationcars fleksible koncept. Klaus Bischoff, designchef i Volkswagen Group, udtaler: ”Med Arteon Shooting Brake har vi skabt en ny balance mellem fart, motorkraft og rummelighed.”

Volkswagen vil introducere den nye Shooting Brake i forbindelse med en gennemgribende opdatering af Arteon, der blandt meget andet omfatter et nydesignet instrumentbord. Det matcher ikke kun bilens karismatiske og eksklusive ydre, men vil også være udstyret med den nyeste generation af MIB3-baserede infotainmentsystemer med de bedste opkoblingsmuligheder. Teknologisk er Arteon også blevet opdateret og optimeret med en stribe af raffinerede motorer, der alle leverer en kombination af lavere emission, bedre brændstoføkonomi og mere drejningsmoment. Alt dette er opnået med innovative, fremtidsorienterede motorer og udstødningsteknologier. Udover dette vil den nye Arteon også blive udstyret med en række intelligente assistentsystemer såsom ”Travel Assist”, der – indenfor systemets begrænsninger – gør bilen delvist selvkørende. Dette assistentsystem er udviklet specielt med henblik på de lange køreture og kan overtage styring, acceleration og bremser ved hastigheder på op til 210 km/t – dog under førerens kontrol.

Verdenspremieren og mere detaljerede informationer om den nye Arteon og Arteon Shooting Brake vil følge i juni måned.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce