Verdens bedste sushi menu - prøv den for 650 kr.
Ikke nok med at København har verdens bedste restaurant - I Store Kongensgade kan man også få verdens officielt bedste Sushi
I marts i år blev der afholdt VM i sushi, som fandt sted i Japan. Og det var lidt af en sensation, at vinderen hed Pepi Anevski, som til dagligt er sushikok på Umami i Store Kongensgade i det indre København.
Umami har netop relanceret sig selv, men har heldigvis holdt fast i deres fornemme sushi traditioner. Det betyder, at man her mulighed for at opleve hvad verdens bedste sushi kok kan fremtrylle af lækkerier. Og netop nu har man mulighed for at opleve menuen som den svensk fødte kok strøg til tops med for 650 kr.
Omakase tasting menuen tematiserer over årets fire årstider og er som følger:
Forår
Helleflynder nigiri med stenbidderrogn og brøndkarse.
Sommer
Laks røget over røgen fra brændt grøn the med jordbær og pebermynte (I Sverige bruges disse smagsnuancer i en traditionel sommerret).
Efterår
Hamachi nigiri med yuzu vinaigrette, bottarga og rød havesyre (repræsenterer de regnfulde dage og træer uden blade).
Vinter
Kammusling nigiri brændt med soja-smør og brun smør malto (repræsenterer sne, stærk smag og vinterens mørke dage).
Herudover serveres:
2 x Uramaki med rejer med tomat samt koriander og med løgrom og tomatskind på toppen
1 x Gunkan med gulerødder, avocado emulsion med citron verbena og hummer med fingerlime kaviar
Umami har netop relanceret sig selv, men har heldigvis holdt fast i deres fornemme sushi traditioner. Det betyder, at man her mulighed for at opleve hvad verdens bedste sushi kok kan fremtrylle af lækkerier. Og netop nu har man mulighed for at opleve menuen som den svensk fødte kok strøg til tops med for 650 kr.
Omakase tasting menuen tematiserer over årets fire årstider og er som følger:
Forår
Helleflynder nigiri med stenbidderrogn og brøndkarse.
Sommer
Laks røget over røgen fra brændt grøn the med jordbær og pebermynte (I Sverige bruges disse smagsnuancer i en traditionel sommerret).
Efterår
Hamachi nigiri med yuzu vinaigrette, bottarga og rød havesyre (repræsenterer de regnfulde dage og træer uden blade).
Vinter
Kammusling nigiri brændt med soja-smør og brun smør malto (repræsenterer sne, stærk smag og vinterens mørke dage).
Herudover serveres:
2 x Uramaki med rejer med tomat samt koriander og med løgrom og tomatskind på toppen
1 x Gunkan med gulerødder, avocado emulsion med citron verbena og hummer med fingerlime kaviar