FinansBureauet

Vælg de rigtige lokaler og styrk dit image

Når du skal holde møder med investorer, interessenter eller andre eksisterende eller potentielle forretningspartnere, er det ikke helt ligegyldigt hvor du vælger at begivenheden skal finde sted.

De rigtige lokaler

Hvis vi holder eksisterende partnere ude af billedet, og udelukkende ser på forretningsudvidelse, er det vigtigt, at sende de rigtige signaler til eventuelt kommende kunder, investorer eller lignende. Man har kun ét skud i bøssen i forhold til at give et godt førstehåndsindtryk, og da vi videnskabeligt tillægger førstehåndsindtrykket en signifikant værdi, er det vigtigt at det lokale – eller den sal – man vælger, sender de rette signaler.

Der er stor forskel på, om dit første møde med en investor finder sted på et dyrt hotel i København, eller et simpelt forsamlingshus i Glostrup. Det afhænger naturligvis af mange faktorer, om det ene er bedre end det andet, men ikke desto mindre er det i alle henseender vigtigt, at tænke over sit lokalevalg, hvad enten det er til konference, kundemøde, seminar, koncert, koncernfest eller noget helt andet.

Den sikre løsning

Når du skal finde det rette lokale, hvad enten det er til et møde, en konference eller et seminar, er det en god idé, at konsultere folk, der har forstand på netop det, at skabe de bedste rammer, og som kan tilbyde dig forskellige typer af lokaler og sale – afhængigt af det pågældende formål, selvfølgelig. Her kan man bl.a. fremhæve Mogens Dahl Koncertsal i København, Aarhussalen i Århus og Odin Havnepark i Odense. Fælles for alle disse er, at de er specialister i at skabe de bedste rammer ud fra dine vilkår og kriterier – og dit budget, naturligvis.

Mange vælger også at lade begivenhederne finde sted på dyre restauranter, og hvorvidt det er en god idé eller ej, afhænger selvfølgelig af mange ting, men i forhold til pris og lokalernes beskaffenhed, er det sjældent et godt sted, at afholde konferencer og seminarer. I forhold til kundemøder eller møder med eventuelt kommende investorer, kan det helt sikkert være et godt valg, da denne type møder ofte er mere intime og ikke kræver samme vilkår som en konference typisk gør.

God planlægning er det halve arbejde

Selvfølgelig kan du ikke spå om fremtiden, og du ved aldrig hvem der lige pludselig ringer eller banker på din dør. Derfor er det naturligvis heller ikke givet, at du i alle henseender kan planlægge en booking af et godt møde- eller konferencelokale. Nogle gange må man tage det hele som det kommer, men hvis du allerede nu ved, at du skal bruge et lokale engang i fremtiden, så sørg for at få det booket i god tid.

Mange lokaler er nemlig booket i utrolig god tid, hvorfor man kan risikere at få mere sved på panden end nødvendigt, fordi det viser sig at alle ens førstevalg hvad angår lokaler, er udlejet til anden side. Et andet element, at tage højde for, er prisen. Jo bedre tid du er i, desto billigere er lokalet ofte at leje. Og uanset om du er enkeltmandsvirksomhed eller driver en millionforretning, er det med udgifter jo altid værd at holde på et minimum.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce