FinansBureauet

Vælg cloud på grund af økonomi - og sikkerhed

Cloud kan levere skala, fleksibilitet og økonomi. Men Cloud kan også give den mest sikre vej til kontinuerlig it-drift og kan tilpasses virksomhedens contingency business plan. Har du råd til ikke at vælge en cloud?

Vælg cloud på grund af økonomi - og sikkerhed

Ønsket om cloud-løsninger oftest er drevet af ønsket om økonomiske besparelser. Men er det en rigtig måde at anskue dem på? Lars Lastein, Head of Corporate Sales hos GlobalConnect fortæller: ”It-chefen bør lave en forretningsmodel med udgangspunkt i en business contingency plan. Her kortlægger man de uventede risikofaktorer, der er i spil for en virksomhed, fx it-nedbrud eller  -angreb. De direkte og ikke mindst de indirekte omkostninger ved forskellige nedbrudsscenarier udregnes, og det vil stå klart, hvor stor en økonomisk risiko, virksomheden løber med det nuværende setup. Samlet vil en risikovurdering som denne fungere som argumentation overfor ledelsen, der fortæller, at virksomheden ikke har råd til at omgå skyen”, fortæller Lars Lastein.

En cloud-løsning fra GlobalConnect – der er baseret på Crossbeams hardwareplatform og Check Points sikkerhedssoftware – giver store og mellemstore virksomheder og organisationer branchens mest skalerbare, sikre og pålidelige næste-generations cloud-løsning. GlobalConnect garanterer, at danske kunders data aldrig forlader Danmark, og at data opbevares i en privat sky i fuldstændigt adskilte virtualiserede miljøer

”En rigtig cloud-løsning tilbyder alle typer af oppetidsgarantier, og de kan tilvælges på serviceniveau. Oppetidsgarantierne kan konkurrere med de mest sikre, egenproduceret infrastruktur-løsninger blandt topvirksomheder i Danmark. Selv de største af GlobalConnects kunder har tilkendegivet, at en cloud-løsning vil kunne imødegå deres sikkerhedsbehov nu og i fremtiden", fortæller Lars Lastein.

GlobalConnect er Danmarks førende alternative udbyder af fibernet, datacentre og cloud-løsninger. Virksomheden dækker Danmark, Nordtyskland og dele af Sverige med et 13.000 km langt netværk af optisk fiber og 13.000 m2 datacentre. Virksomheden er danskejet og blev stiftet i 1997 af virksomhedens administrerende direktør, Niels Zibrandtsen. 33% af al Danmarks internet-trafik passerer GlobalConnects netværk. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce