FinansBureauet

Undgå faldgruber i boligkøbet med en købermægler

Går du med tanker om at købe eget hus eller egen lejlighed inden længe? Har du styr på alt, der er at vide om boligkøb, og hvad du skal kigge efter for at undgå kedelige overraskelser, efter du har skrevet under på købsaftalen?
Hvis du kan svare ja på det første spørgsmål men svarer nej til det sidste, så skal du ikke være ked af det. Mange sidder nemlig i samme båd som dig: Folk vil gerne købe hus, men de har ikke den faglige indsigt til at opdage de faldgruber, der kan være i et boligkøb.
Det kan resultere i to ting. Enten afholder den manglende viden dem fra at finde og købe deres drømmebolig. Eller så springer de ud i købet og finder efterfølgende ud af, at de har overset ting, som gør, at de kommer til at betale mange penge for at rette op på problemerne.

Få en professionel til at rådgive dig under købsprocessen

Vil du undgå dette, kan du få en uafhængig købermægler at hjælpe dig med dit køb. En købermægler varetager køberens interesser på samme måde, som ejendomsmægleren varetager sælgerens interesser.At købermægleren er uafhængig eller uvildig, betyder, at vedkommende ikke sidder i lommerne på for eksempel realkreditvirksomheder, som kun vil yde dig rådgivning for egen vindings skyld. At mægleren er uafhængig, er din garanti for, at du får en rådgiver, som 100 procent handler ud fra dine ønsker og ingen andres.

Købermægleren hjælper dig med at sikre din fremtid

Købermæglerens overordnede mission er at hjælpe dig til at få din drømmebolig til de bedst mulige vilkår. Før ønskeboligen kommer i hus, kræver det dog noget forarbejde, før det kan ske. For eksempel skal du være klar over, hvad du ønsker af din kommende bolig, samt hvor du ser dig selv ude i fremtiden. 
Er planen, at du vil udvide familien inden for de næste par år, kan det være, du skal revurdere dine boligønsker, hvis du udelukkende kigger på lejligheder med central placering.
Et boligkøb er et stort skridt for de fleste, og derfor er det også vigtigt, at du har taget højde for dine langsigtede planer. Dette er for at sikre, at du ikke spilder penge på en bolig, du kun bliver boende i i et par år, fordi du ikke overvejet, at du gerne ville have mere end et barn.

Købermægleren hjælper dig med at barbere prisen ned på din drømmebolig

Udover at hjælpe dig med at fremtidssikre din kommende bolig kan købermægleren også rådgive dig om, hvad du skal lægge mærke til, når du er ude til åbent hus. Hvis du finder en potentiel, er det også muligt, at købermægleren tager ud og inspicerer boligen selv.
Mægleren hjælper også gerne med at prisvurdere din nyfundne bolig, og du kan også få hjælp til at forhandle med ejendomsmægler, hvis du ikke selv føler dig rustet til at varetage denne handling. Når forhandlingerne er ovre, afsluttes samarbejdet med, at købermægler gennemgår din købsaftale, så du er sikker på, du får, hvad du og mægler i samråd har forhandlet jer frem til.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Finansbureauet.dk

Følg på:

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt