FinansBureauet

Udlej et værelse og få mere luft i økonomien

Mange af os kender det. Der er så mange sjove og interessante muligheder derude, men pengepungen kan bare ikke helt følge med lysten. Det er ikke nødvendigvis fordi, du ikke har et godt job, eller er doven. Ting er bare dyre i vores moderne samfund. Læs videre og få inspiration til, hvordan du kan få lidt mere luft i økonomien, og hvad du eventuelt kan bruge de ekstra penge på.

Fremgangsmåde til at finde en lejer

Hvis du har en bolig, hvor der er mulighed for at udleje et eller flere af dine værelser til en udlejer, bør du stærkt overveje at benytte dig af hjemmesiden Findroommate. Her har over 15.000 personer fundet en lejer, og ofte er det gået rigtig hurtigt. Følgende er en guide til, hvordan du skriver dig op.

  1. Indlysende er det måske, men det første du skal gøre er at oprette en annonce på hjemmesiden. Her kunne der meget vel stå: ”Rummeligt og stort værelse udlejes til imødekommende og organiseret roommate”.
  2. Eftersom Findroommate er en stor portal, vil ansøgningerne formentlig rulle ind lige så snart den givne annonce er oprettet.
  3. Når ansøgningerne begynder at melde sig, kan du begynde at kontakte lejere. Hvis du har specifikke præferencer, kan du benytte dig af de omfattende søgefiltre til at finde frem til din perfekte match.
  4. I din søgning efter den mest optimale roommate, kan du benytte dig af sorteringsfunktioner til at snævre kandidaterne ind til de mest ideelle.
  5. Sidste fase er en underskrivning af kontrakten. Det bliver ikke nemmere med online, gratis kontrakter til rådighed.

Med over 150.000 besøgende om måneden bør der efter oprettelse af annoncen være rigtig gode chancer for, du finder en ideel roommate hurtigt.

Brug de ekstra penge på selvforkælelse

Nu hvor du har ofret noget af dit privatliv for at have flere penge på lommen, er der mere end okay at bruge en del af pengene på sig selv. Her er det vigtigt at agere lidt egoistisk og simpelthen vælge det, man uanset hvad andre mener og tænker, har mest lyst til.

Hvis du begynder at kunne se rynkerne stille og roligt begynder at snige sig frem om øjne og mund, kunne det være en idé at gå ind på botox-behandling.dk og bestille en tid. Uanset hvilke kosmetiske spørgsmål du stiller, så har de så meget erfaring og ekspertise på området, at de kan svare på dem.

Hvis du er så heldig at have en sød kæreste, der også har fortjent lidt forkælelse, kunne du være den gode kæreste og overraske med et par flybilletter til et varmt sted. Selvom Danmark det så småt er begyndt at blive varmere, går der stadig noget tid, før det bliver rigtig godt. Til gengæld skal du ikke så forfærdelig langt sydpå, før det er helt perfekt til at ligge på stranden samt hoppe i bølgerne blå.

Din bolig er dit helle. Det er her du lader op til den næste dags gøremål. Hvad bedre end at bruge nogle af pengene på at pifte stedet lidt op. Hvis du er en af de mange, der mener køkkenet er hjemmets hjerte, kunne du for eksempel starte der. Køkkenet er for mange der, hvor man bruger mest tid om dagen. Samtidig er det et rum, hvor både funktionalitet og æstetik er en præference.

Selvom det er dejligt at få mere luft i økonomien, skal du virkelig være opmærksom på ikke at være så desperat, at du inviterer hvem som helst ind i din bolig. Vær kræsen og afventende, hvis ikke lige den perfekte kandidat dukker op med det samme.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce