FinansBureauet

Tysk septemberrekord på feriehusmarkedet

Der var i alt 2,5 mio. overnatninger i udlejede feriehuse i september 2020. Det er en stigning på 679.313 overnatninger i forhold til samme måned sidste år, hvilket gør 2020 til rekord for flest feriehusovernatninger i september måned. Det er især tyskerne som har været med til at sikre septemberrekord viser nye tal fra Danmarks Statistik her til morgen.

Rekorden er en god nyhed for en branche, der har oplevet noget af en rutsjebanetur i år og nu hvor vi er på en top må vi regne med at kigge nedad. Corrona lukker igen verdenen omkring os og tyskerne har ikke i samme stil kunne komme og holde efterårsferie i samme stil. Tilsvarende må vi regne med, at der vil komme færre og muligt nogen at fejre jul og ikke mindst nytår i de danske feriehuse. I skrivende stund er der booket 116.000 husuger i resten af 2020. 93.000 af disse uger er booket af tyskere.

Når tyskerne ikke kommer så opvejes noget af den tabte efterspørgsel dog af danskerne. Der på samme vis ikke kan komme til udlandet og holde ferie og dermed må nøjes med de hjemlige kilter. Her kan det dog gå hen og blive en joker, at Nordjylland er lukket helt ned. Vi må derfor forvente, at der vil ske aflysninger i stor stil af de bookninger der er foretaget på nuværende tidspunkt.   

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce