FinansBureauet

Syv tips til en bedre privatøkonomi

Syv tips til en bedre privatøkonomi

Det er langt fra alle danskere, som har lige nemt ved at få det økonomiske til at hænge sammen. Ligger du søvnløs hver eneste nat grundet dine økonomiske bekymringer, bør du tage hånd om problemerne, før de vokser sig større.

Har du mistet overblikket over din økonomi, eller vil du bare gerne have dine penge til at række længere? I så fald skal du læse denne artikel, hvor du får syv knivskarpe tips vedr. effektiv håndtering af privatøkonomi.

  1. Find en billigere bolig

Der er ingen tvivl om, at boligposten hører til blandt de poster, hvor der kan være allerflest penge at spare. Går størstedelen af din løn til husleje, bør du forsøge at finde en billigere bolig. Det kan være dyrt at flytte, da du pr. automatik mister en del af dit indskud og måske også skal bruge penge på at hyre et flyttefirma, men det kan rent faktisk betale sig på sigt.

Herunder får du nogle flere tips til at spare penge på boligposten:

  • Udlej et værelse (hvis du har et ubenyttet værelse i din bolig)

  • Udlej din bolig, når du ikke er hjemme (kun muligt hvis du ejer boligen)

  • Søg om boligstøtte (hvis du er studerende eller blot har en lav indtægt)

  1. Køb billige fødevarer og find din indre kok frem

Føler du presset rent økonomisk, så bør du holde dig væk fra de dyre restauranter og caféer for en stund, da det som bekendt er dyrt at spise ude. Du bør i stedet finde din indre kok frem, så du kan lave billig og delikat mad i hjemmet.

Næste gang du besøger dit lokale supermarked, bør du så vidt muligt forsøge at smide nogle af de billige og sunde fødevarer ned i din indkøbskurv. Herunder får du nogle konkrete idéer:

  • Ris

  • Pasta

  • Kylling

  • Grøntsager

  • Hakket oksekød

  • Hakket svinekød

Du kan ikke tage det som en selvfølge, at ris, pasta, kylling, grøntsager, hakket oksekød og hakket svinekød altid er billigt. Der kan nemlig være store prisforskelle på de forskellige fødevarer – fra brand til brand og fra produkt til produkt.

  1. Lån penge via din smartphone eller tablet

Er din økonomi så presset, at du ikke kan betale dine faste udgifter, kan du blive nødt til at optage et lån. Det kan du gøre via din smartphone eller tablet, hvis du vel at bemærke ønsker at optage et hurtigt og ubesværet lån.

Har du brug for en økonomisk håndsrækning? Besøg https://moneybanker.dk og find dit ideelle lån på nettet. Du kan lige nu få glæde af nogle af de mange lånetilbud.

Andre gode tips

  1. Sælg bilen og benyt dig af offentlig transport fremadrettet

  2. Skil dig af med de medlemskaber, du ikke får glæde af (fitness o.l.)

  3. Giv dine forsikringer et serviceeftersyn

  4. Undgå alle former for impulskøb (følg altid din indkøbsliste til punkt og prikke)

Føler du dig godt rustet til at tage styringen over din privatøkonomi, så bør du allerede nu indføre nogle nye, sunde vaner. Uanset din økonomiske situation skal du tro på, at det nok skal lykkes.



 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce