FinansBureauet

Subaru holder bedste gensalgsværdi

Da ALG (Automotive Lease Guide) offenliggjorde årets resultat efter sammenligning og evaluering af data for bilers brugtvognsværdi, stod fem Subaru modeller som vindere i deres respektive klasser.

Outback vandt "Midsize Utility", WRX hjemtog sejren for "Sports Car, Impreza triumferede i "Compact", XV løb med title "Subcompact Utility" og Forester har den højeste brugtvognsværdi i klassen" Compact Utility ".

Subaru har med dette års udmærkelser, nu i alt 37 trofæer fra ALG, med årets priser og anses Subaru for at være det bedste varemærke efter tre år. Subaru har også vundet titlen som bedste varemærke (Brand Residual Value Award) syv gange siden 2010.

ALG er den analytiske division under TrueCar inc. ALG har indsamlet data for alle modeller på markedet i over 50 år og udpeger derefter biler, der forventes at have den laveste procentvise afskrivning i deres respektive klasser. Residual Value Award er årligt tildelt siden 2010.

Selv sammenlignelige nordiske undersøgelser tyder på, at Subaru holder en af branchens allerbedste brugtvognsværdier.

Fordi afskrivningen er den største enkeltpost blandt bilomkostninger, gør det Subaru til et økonomisk forsvarligt bil valg, hvilket naturligvis bidrager til at Subaru i Sverige gentagende gange er kåret til at have Sveriges mest tilfredse bilsejere," siger John Hurtig, brandchef for Subaru i Norden.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce