FinansBureauet

Stor interesse for ny Land Rover Defender

Der er allerede nu udført 1.2 millioner konfigurationer af den nye Land Rover Defender 110 på Land Rover websitet – det højeste antal konfigurationer nogensinde hos Land Rover. Nu åbnes der for salget af 90 tommer Defender modellen.

Efter den succesfulde lancering af Land Rover Defender 110 åbnes der nu for bestilling af lille broderen – 90 tommer versionen. Herhjemme leveres de første 110 versioner til kunderne henover sommeren – og trods et prisskilt på 974.000 kroner for den billigste version med 200 hk, er der allerede bestilt 15 styks til Danmark. Blandt disse er den dyreste og mest luksuriøse version – nemlig X modellen til mere end 1.7 mio. kr.

Har man ikke brug for den lange version er bestillingen af den kortere version nu mulig. Her begynder priserne på 868.000 kroner. Men vil man have den på gule plader falder prisen til 611.000 kroner. Og netop gulpladeversionen er den mest populære.

”Vi kan se, at der især er gulpladeversionerne, der er rift om. Det havde vi egentlig også forudset, så vi glæder os naturligvis til at se, hvad Defender 90 kan gøre på det danske marked, siger skandinavisk pressechef for Jaguar Land Rover Søren Hyltoft.

Den nye Defender kommer med muligheden for tilkøb af fire forskellige tilbehørspakker: Explorer, Adventure, Country og Urban pakken. Hver især er de med til at sætte deres helt specifikke præg på den nye Defender. Og netop muligheden for at personalisere sin Defender synes at falde i kundernes smag. Mere end halvdelen af de, der har konfigureret deres Defender online, har valgt en af de fire tilbehørspakker. Urban pakken er valgt i 35 % af tilfælde – og er dermed den mest populære pakke, mens Explorer pakken følger lige efter.

Om lanceringen af Defender siger Finbar Mcfall – Land Rover Global Marketing Director:

” Vi har oplevet en hidtil uset efterspørgsel på den nye Defender 110, og den officielle præsentation af Defender 90 vil helt sikkert øge interessen. Modelfamilien udbygges og vil også omfatte en effektiv Plug in hybrid og varevognsmodeller senere i år. Hvis vores erfaring fra 110 modellen holder stik, kan vi forvente at mere end halvdelen af vores kunder bestiller en af fire tilbehørspakker. Det gør den nye Defender til den mest individuelt tilpassede Land Rover med det største udvalg af tilbehør vi nogensinde har produceret”, siger han.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce