FinansBureauet

Stor efterspørgsel på bed-in-a-box luksusmadras

Iværksættervirksomhed sælger mere end 2.000 luksusmadrasser i Danmark i løbet af de to første måneder på markedet.

Danskerne har taget godt imod den nye, innovative bed-in-a-box-madras, og producenten bag, 'DreamZebra', meddeler, at det oprindelige lager er solgt. I Danmark alene har dette resulteret i en omsætning på over 6 mio. kr. i de to første måneder, madrassen har været til salg.

Administrerende direktør i DreamZebra Andrew Tyler siger: "Vi mener, at have skabt den mest komfortable madras i verden. Samtidig har vi fundet ud af, hvordan det er muligt at sælge luksusmadrasser til en pris, der er fire gange lavere, end hvad man typisk ville betale i en sengeforretning."

Kommer ikke sovende til succesen
"Vi har skåret mellemmanden væk og sælger kun ét produkt på vores hjemmeside - derfor er vi i stand til sælge vores madras til en brøkdel af butiksprisen."

Med et samlet salg på over 10,5 mio. kr. gør DreamZebra alt for at holde trit med efterspørgslen. Tyler siger: "Vi er overvældet over interessen for vores produkt, men vi er ikke kommet sovende til succesen. Vi arbejder hårdt med vores fabrik for at sikre, at vi er i stand til at opfylde alle ordrer. Og takket være vores dygtige produktionsteam er vi overbeviste om, at vi kan tilfredsstille alle kunder."

Bed-in-a-box konceptet er et interessant koncept, der på flere markeder har vist sig, at være en spændende forretningsmodel. Hvordan det kommer til at påvirke markedet, vil tiden vise.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce