FinansBureauet

Stjernernes hotel

På dette hotel kommer du helt tæt på de rigtige stjerner

Stjernernes hotel

Er du fascineret af stjerner? Altså rigtige stjerner - ikke Hollywood stjerner. Så bør du overnatte på Elqui Domos Hotel i Chile. Udsigten fra hotellet bringer rejsende fra hele verden. Gæsterne kommer til denne klippeø, outback region i Chile ikke at se havet, ikke for at se byen og ikke for kulturel fordybelse - de kommer for at se stjerner og udforske nattehimlen i et helt lydløst miljø.

Hotellet er enhver amatør astronoms drøm, et sted at bo tæt på stjernerne, om end kun for en weekend eller mere. The Elqui Domos Hotel er en samling af hytter på en stenet bakke i Elqui Valley. Den nederste sektion indeholder en gruppe af tre-etagers hytter med geodætisk kuppel tag med direkte kik til stjernerne gennem vinduer i taget. For mere intensiv stjerne kiggeri, kan gæsterne benytte Schmidt-Cassegrain teleskoper, der er opstaldet en kort gåtur op ad bjergsiden fra hotellets campus.

Elqui Domos Hotel kan synes som et resort forbeholdt dem med dybe lommer, men prissætningen er overraskende overkommelig. Selv i højsæsonen starter priserne for overnatning på Elqui Domos ved knap 1000 kr. pr. nat
 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce