FinansBureauet

Spar penge ved at købe en brugt iPhone

Spar penge ved at købe en brugt iPhone

Der er ikke nogen tvivl om, at iPhone er den mest populære smartphone i Danmark. Der sælges årlig rigtig mange eksemplarer - og det er ikke kun den seneste model. Der findes både butikker og webshops, der sælger flere forskellige udgaver af iPhone, men det er selvfølgelig i høj grad de nyeste modeller, som der er særligt stor efterspørgsel på. Det betyder dog ikke, at det kun er de seneste modeller, der er efterspørgsel på, for det er nemlig ikke alle, der har interesse i, at bruge op mod 6.000 kr. på en ny telefon, som en ganske almindelig iPhone 6 med 16 GB kapacitet nemt kan ende med at koste - og vil du have en iPhone 6+ eller en større kapacitet, så bliver det blot endnu dyrere for dig. Derfor er der fortsat marked for at sælge ældre version af iPhone, hvilket f.eks. kan være alt lige fra en iPhone 5S til en iPhone 4. Du kan vælge at købe dem helt fra ny gennem et teleselskab, en elektronikbutik eller direkte fra Apple, men der er dog mange, der har overset muligheden for at bestille fra en virksomhed som Phonetrade, der køber, renoverer og sælger brugte iPhones.

Køb en brugt, men istandsat iPhone hos Phonetrade

Hvis du er typen, der rigtig gerne vil have en iPhone, men ganske enkelt ikke har lyst til at investere op mod 6.000 kr. i en smartphone, så bør du se nærmere på Phonetrade og deres udvalg. Det strækker sig bredt og inkluderer et væld af forskellige udgaver af iPhone, hvorfor der med garanti også er en model, der er passende for dit vedkommende i forhold til alt lige fra pris til specifikationer. Du skal hverken frygte for produktets kvalitet eller levetid, da de er købt med henblik på at blive sat 100% i stand, hvorfor det naturligvis også kun er reservedele af absolut bedste kvalitet, der bliver brugt hos Phonetrade. Hvis du f.eks. vælger at købe en iPhone 5C hos Phonetrade, så er den sat helt og aldeles i stand, så den er så god som ny. Der kommer f.eks. en ny skærm på, alle indvendige reservedele bliver skiftet og derfor skal du hverken frygte for kvalitet eller levetid på telefonen. Telefonen har selvfølgelig været brugt, men det er ikke noget, du kommer til at mærke - og du har endda også mulighed for at vælge mellem to forskellige grader af stand; helt ny eller rigtig god.

Brugt telefon med 24 måneders reklamationsret og 14 dages returret

Det er bestemt ikke mange steder, hvor du har mulighed for at købe brugt elektronik og få 14 dages returret med - og for at gøre det endnu bedre, så får du oven i købet også hele 24 måneders reklamationsret med, når du køber en iPhone eller en anden smartphone hos Phonetrade. Derfor er det også ét af de absolut mest sikre steder at købe en brugt telefon såvel som andre former for brugt elektronik, som blandt andet kunne være en iPad eller en anden form for tablet-pc. Du får hverken 24 måneders reklamationsret eller 14 dages returret, hvis du f.eks. vælger at købe en brugt telefon hos en privatperson gennem enten DBA.dk, GulOgGratis.dk eller et lignende website. Det betyder selvfølgelig også, at du kan være helt tryg ved at købe en iPhone hos Phonetrade, uanset om du er interesseret i at spare lidt penge ved at købe en iPhone 6 eller du derimod er interesseret i at spare endnu flere penge og derfor har fokus på en af de forhenværende modeller, hvilket - som tidligere nævnt - kan være alt lige fra en iPhone 5S til en ganske almindelig iPhone 4.

Kan jeg købe alle iPhones hos Phonetrade?

Du kan købe stort set alle iPhones hos Phonetrade, hvilket blandt andet inkluderer følgende modeller: iPhone 6+, iPhone 6, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S og iPhone 4 - det er dog ikke muligt at købe tidligere modeller end iPhone 4. Fælles for alle disse telefoner er, at der er mulighed for at spare rigtig gode penge ved at købe dem brugt hos Phonetrade i stedet for at købe dem fra ny hos f.eks. en elektronikbutik, hos et teleselskab eller måske endda direkte fra Apple selv. Det skal dog i den sammenhæng nævnes, at det er de absolut færreste udgaver af f.eks. iPhone 3GS, der er noget værd den dag i dag, da de hverken kan håndtere de seneste version af iOS eller køre nogle af de helt interessante apps, der kan fås til iPhone. Det er dog slet ikke tilfældet med iPhone 4 og nyere version af iPhone, hvorfor du trygt kan købe dem med tanken om, at din telefon dermed vil kunne bruges sammen med alle applikationer i App Store. Hvis du gerne vil spare rigtig mange penge sammenlignet med de godt og vel 6.000 kr., du skal give for en iPhone 6 i dag, så kan du f.eks. bare vælge at købe en iPhone 5, der kan købes hos Phonetrade til den nette sum af kun 2.399 kr.

Del