FinansBureauet

Spar penge på dit årlige tandlægebudget

Spar penge på dit årlige tandlægebudget

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det kan være en dyr fornøjelse at gå til tandlægen. Der findes dog dog heldigvis en lang række måder hvorpå du har mulighed for at spare penge, når du skal til tandlæge. Det gør sig gældende, hvad end du bare skal til dit årlige check hos tandlægen eller du derimod har intentioner om at få lavet et større indgreb, så er det naturligvis en rigtig god idé, at du sørger for at få det gjort til den bedst mulige pris - men det skal dog ikke være til så billig en pris, at du skal være bange for at arbejdet ikke bliver udført på professionel vis og du måske endda kan ende med at gå fra tandlægen med et større problem end da du dukkede op.

Overvej at overlade til en tandlægestuderende

Hvis du er bosat i enten København eller Århus (eller i nærheden af én af byerne), så har du mulighed for at overlade din behandling til en tandlægestuderende. Fordelen ved at gøre dette er naturligvis at du har mulighed for at spare rigtig mange penge, da du ikke skal betale for arbejdslønnen til den eller de studerende, der laver selve arbejdet, men derimod bare for de materialer, der skal bruges. Du skal dog ikke være bange for, at der er noget, der kommer til at gå skævt, for der vil være som minimum én uddannet tandlæge til stede, som har ansvaret for at overvåge det hele, for at sikre, at det hele forløber som det skal og du får lavet den behandling, du skal have lavet.

Sammenlign priserne for tandlæger i lokalområdet

En anden mulighed er, at se nærmere på de tandlæger, du har mulighed for at finde i og i nærheden af din by. Hvis du gør det, så kan det sagtens være, at du finder en anden tandlæge, der er billigere end den tandlæge, du er tilknyttet lige nu. Det kan dog også sagtens være, at din nuværende tandlæge er den billigste, du kan finde i din by - og hvis det er tilfældet, så kan du i stedet vælge at se nærmere på nogle af de tandlæge, der er at finde i de byer, der befinder sig i nærheden af din bopæl. Du er med garanti villig til at køre 10-15 minutter, hvis det er dét, der skal til for at spare dig en hel del penge på din næste tandlægeregning. Typisk er det billigere lidt udenfor de større byer som København at vælge de mindre byer som f.eks. Ballerup.

Overvej at krydse grænsen

Den sidste mulighed er, at tænde bilen og køre en tur til Tyskland. Her findes der rigtig mange dygtige tandlæger, der kan give dig en professionel behandling, der er på samme niveau som hos de tandlæge, du finder i Danmark - den eneste forskel er blot, at der er rigtig mange penge at spare ved at få lavet din behandling eller dit indgreb hos en tysk tandlæge i stedet for en dansk tandlæge. Du kan endda finde enkelte danske tandlæger, der er flyttet til Tyskland for at drive deres praksis derfra - så det er noget for enhver.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce