FinansBureauet

Spar penge på din online shopping

Rabatkodesiden Cuponation har samlet en række tips og tricks til hvordan man kan spare penge ved online shopping. I visse tilfælde kan der være mange penge at spare ved at bruge et par ekstra minutter på sin research før man gennemfører købet - så det er bare at browse igennem anbefalingerne før du laver dit næste køb.

Spar penge på din online shopping

Generelle besparelser
 Køb mere på én gang fra den samme butik - for at spare på fragt omkostninger. Ofte skal man købe over et vist beløb for at benytte sig af fri fragt.
 Tilmeld dig webshoppens gratis loyalitetsprogrammer. Ofte får man gode tilbud når man tilmelder sig.
 Tjek om butikken har et tilbagekøbsprogram. Hos nogle butikker kan man sælge gamle produkter og få point til køb af nye produkter. Disse programmer finder man ofte hos online bog, spil, møbel eller elektronik butikker.
 Køb brugte produkter. Ofte er et brugt produkt ligeså godt som et nyt produkt. Fx er der ikke den store forskel på at købe en brugt bog i forhold til en ny. Du kan finde brugte produkter på fx Den Blå Avis eller Ebay.
 Sammenlign priser fra forskellige online butikker før du køber.
 Brug prissammenligningsportaler til at finde det billigste sted at købe fra.
 Gå efter online shops der ikke opkræver et fragt gebyr.
Rabatkoder
 Abonner på nyhedsbreve hos online forhandlere. Online-butikker sender ofte nyhedsbreve med rabatkoder og tilbud til deres kunder. Hvis du ikke ønsker, at din e-mail skal blive spammet med nyhedsbreve, så opret en ny e-mail-adresse kun til nyhedsbreve og gennemkig denne før du begynder din shopping. Så kan du hurtigt skabe dig et overblik over eventuelle tilbud og rabatkoder.
 Benyt dig af rabatkodesider som giver dig adgang til lister over de bedste rabatkoder til online butikker uden at du skal registrere dig.
 Husk at kigge efter ekstra rabatkoder ved udsalg. Nogle gange ønsker online butikker bare at komme af med deres varer og tilbyder derfor rabatkoder til allerede nedsatte varer. Disse rabatkoder kan du ofte finde i deres nyhedsbreve eller via rabatkodesider.
Specielle udsalgsdage
 Som du sikkert ved er det generelt billigere at foretage dine handler lige efter jul.
 Black Friday er en god dag at finde tilbud på. Flere og flere danske butikker er begyndt at tage Black Friday konceptet til sig og tilbyder normalt store rabatter på især elektronik-produkter. Black Friday er altid sidste fredag i november.
 Husk datoerne for de internationale udsalgsdage. Disse dage kan være gode at gøre de køb på som man alligevel ved man vil foretage - men som ikke haster. Dette kan fx være Cyber Monday, Grøn Fredag eller som tidligere nævnt Black Friday.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce