FinansBureauet

Spar penge med et Blackstar pillefyr

Skal du købe et nyt pillefyr, og vil du gerne spare penge?

Skal du købe et nyt pillefyr, og vil du gerne spare penge, så er det ikke helt underordnet, hvilket anlæg du vælger at investere i. Vælger du et Blackstar pillefyr, har du mulighed for at spare mange penge – både nu og i fremtiden.

Reducér dine varmeregninger med et Blackstar pillefyr

Er du også træt af at skulle forholde dig til dyre varmeregninger, så er det måske på tide, at du finder en ny løsning. Går du på udkig efter et træpillefyr til din bolig, så vil du finde ud af, at du kan vælge mellem rigtigt mange forskellige anlæg. Der er tilmed mange forskellige producenter / brands, der er repræsenteret på det danske marked.

Hvor mange penge du kan spare vil bl.a. afhænge af, hvilken løsning du har på nuværende tidspunkt, og hvor stor din bolig er. Pillefyr fra Blackstar kan erhverves i flere forskellige størrelser, så der er en god chance for, at der også findes en god størrelse til dit hjem.

Køber du et træpillefyr fra den anerkendte producent, vil du naturligvis også få leveret et monteringssæt. Du får bl.a. pumpe, manometer, sikkerhedsventil, ekspansionsbeholder og shunt. Dermed får du alt det tilbehør, som du skal bruge til at montere dit nye anlæg.

Der er som udgangspunkt altid mange penge at spare, hvis du køber et pillefyr med energimærke A. I den anledning kan du overveje at købe et anlæg fra Blackstar, da de netop fremstiller og udvikler energirigtige løsning.

Husk dit tilskud

Køber du et nyt pillefyr, er du som hovedregel berettiget til tilskud. Hvor stort tilskud du kan få vil afhænge af flere forskellige faktorer. Ikke desto mindre bør du ikke gå glip af det tilskud, som du er berettiget til.  

Skal du have tilskud på dit nye Blackstar pillefyr, kræver det dog, at du sender en ansøgning, hvor du forpligter dig til at overholde en række gældende krav. Hedestoker.dk er en af de forhandlere, der har gjort det nemt for både privat- og erhvervskunder at købe varmeanlæg med tilskud. Klikker du dig ind på deres hjemmeside, kan du finde ud af, hvor mange penge du kan spare. Besparelsen vil typisk være på mange tusinde kroner, hvilket gør det værd at undersøge nærmere.

Sammenlign priser på dit kommende pillefyr

Det er ingen hemmelighed, at Blackstar er et anerkendt brand, der bliver forhandlet i rigtigt mange butikker. Vil du undgå at betale flere penge end højst nødvendigt, kan du med fordel sammenligne priser på dit kommende pillefyr. Vælger du at købe dit anlæg hos Hedestoker, kan du glæde dig over, at der ydes prisgaranti på alle anlæg. Dermed er du altid sikret den laveste pris.

Køber du et Blackstar pillefyr, kan du skåne både pengepung og miljø. Investeringen i et energirigtigt anlæg vil hurtigt kunne tjene sig selv hjem, hvilket du også bør have med i dine overvejelser. Der findes naturligvis også mange andre miljøbevidste producenter, men der er ingen tvivl om, at Blackstar er en af de førende producenter på det danske marked.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce