FinansBureauet

Spar mange penge årligt ved køb af hundefoder online

Det kan nemt blive en dyr fornøjelse at være hundeejer. Det kan derfor være værd at vide, hvor og hvornår man kan spare, når det kommer til indkøb til sin hund. Ét af stederne hvor der er mulighed for at spare, er selvfølgelig på din hunds foder. Her gør du dig nemlig klogt i, at købe det online, da der udover at være gode penge at spare også er et markant større udvalg.

Sammenlign priser

Skulle du stadig ikke være overbevist om, at dét at handle dyrefoder på nettet er billigere end i butikkerne, kan du jo starte med at sammenligne priser. Tag udgangspunkt i det foder din hund spiser netop nu. Hvad er prisen når du normalt køber det hos dyrlægen eller dyrehandleren, og sammenlign det derefter med den pris der fremgår online. Du vil højst sandsynligt blive overrasket over, netop hvor meget der egentlig kan være at spare på et produkt der både forhandles online og i butikkerne.

Køb stort ind

Når du nu har dannet dig et overblik over prisforskellen, kan det være du fremadrettet ønsker at købe en anden type hundefoder til din hund. Dette kunne eksempelvis være en type hundefoder der i butikkerne lige er en tand for dyr, men som på nettet går til samme pris som den type hundefoder du normalt køber. Uanset hvad du beslutter dig for at købe til din hund fremadrettet, så gør du dig klogt i at købe større mængder ind ad gangen. Når du køber større mængder ind ad gangen, så spare du bl.a. portoen du ellers ville have betalt i så fald at du købte ind ad flere omgange. Ligeledes vil det også kunne betale sig på mange andre punkter at købe stort ind, når du køber dyrefoder online. Du vil ofte kunne opnå en form for rabat, ved at købe lidt ekstra ind ad gangen. Derudover plejer de fleste webshops at være gavmilde med gratis smagsprøver og foderprøver, når du køber et af deres mange andre produkter. Du vil på denne måde kunne udforske de forskellige muligheder for dyrefoder, helt gratis, hvilket din hund uden tvivl vil sætte stor pris på.

Slå jeres køb sammen

Når du har besluttet dig for, at købe din hunds hundefoder online, så kan det også sagtens betale sig at slå sig sammen med en anden hundeejer. Vil du gerne skifte foder, men er ikke helt sikker på det med at købe flere kg. hjem, så vil det også sagtens være en god løsning, at slå købene sammen. Her vil I udover at spare portoen på et af købene, også kunne dele den porto der er på den samlede bestilling. Ligeledes vil I højst sandsynligt også modtage smagsprøver til jeres hunde, samt opnå en eller anden form for mængderabat, hvilket jo blot er fordelagtigt for begge parter. Skulle dette vise sig, at være den bedste løsning for dig, så kan I fremadrettet aftale at forhøre sig med hinanden, når jeres hund skal have nyt legetøj, foder eller godbidder. 

Del