FinansBureauet

Spar mange penge årligt i virksomheden ved at registrere din tid

En revolutionerende dansk app ved navn Kala, skal nu gøre det nemmere for din virksomhed at registrere de brugte arbejdstimer. Denne nye måde at registrere sin tid på forælder den traditionelle måde at føre timesedler på, hvilket sparer jer for en masse papirarbejde, der på længere sigt både er økonomisk godt, samt miljøvenligt. Kala kan downloades gratis til iPhones, iPads, Android tablets, Smartphone, computere osv. hvilket gør app’en tilgængelig for stort set alle virksomheder.

Sådan gør du

Først og fremmest kræver det, at man har mulighed for at downloade app’en Kala til sin telefon, tablet eller computer. Hvorvidt app’en Kala er kompatibel med din telefon, tablet eller computer kan du finde ud af under informationer ved app’en inden download. Kala er kompatibel med stort set alle elektroniske midler, så dette burde ikke være noget problem. Dernæst, når app’en er downloadet, registrerer du dig med dine arbejdsrelaterede informationer, så Kala er i stand til at koble dine informationer til den rigtige virksomhed. Så snart du har indtastet dine oplysninger, så kan du gå i krig med Kalas mange funktioner. En af de mest fordelagtige er selvfølgelig tidsregistreringen, og det er nok også den funktion virksomheden vil få størst glæde af. Når du ønsker at registrere din tid trykker du blot start, og når du ønsker at stoppe din tidsregistrering, så trykker du blot stop på en tilsvarende knap. Derefter vil app’en være i stand til at dele din præcise arbejdstid med virksomheden, hvilket er en nem og sikker måde at videregive de korrekte oplysninger på.

Få mest ud af pengene

Ved hjælp af Kala, kan både medarbejdere og virksomhed få et klart overblik over hvordan tiden bliver brugt. Dette betyder for eksempel at der er mulighed for, at virksomheden kan spare penge, hvis en medarbejder bruger mindre tid på en opgave end hvad den er normeret til. Idet den normerede tid til en given opgave bare er et overslag på, hvad man forventer at opgaven kræver rent tidsmæssigt, så kan det sagtens ske, at man bruger mindre tid end hvad man egentlig har anskuet. Dette betyder at virksomheden er i stand til at give pengene bedre ud fremadrettet, idet man hurtigere kan påbegynde nye opgaver og projekter, og på længere sigt spare de penge der ellers ville være gået til ubrugte arbejdstimer.

Arbejd målrettet

Som medarbejder kræver det selvfølgelig, at når man bruger en app som Kala, så er man nødt til at arbejde fokuseret og målrettet, da alt andet vil være et tab for virksomheden. Kala kan måske endda forekomme som et motivationsmiddel, idet man er klar over at ens brugte tid bliver registreret og dermed i højere grad motiverer en til at få mest ud af de normerede timer. Dette gavner altså derfor både medarbejder og virksomhed, hvilket gør Kala til en særdeles velegnet app til formålet.

Tilpas Kala til virksomheden

En ting der er god at vide er, at hvis man som virksomhed har brug for nogle specifikke funktioner, eller har brug for modificering i forhold til hvordan Kala registrere diverse ting, så er det også muligt at tage kontakt til folkene bag. Der tilbydes nemlig at tilpasse Kalas funktioner til den pågældende virksomhed, hvilket blot er en ekstra god service at have kendskab til, hvis man vælger at bruge Kala i sin virksomhed.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce