FinansBureauet

Slot til leje - husleje på 150.000 kr.

Se Danmarks dyreste lejemål

boligportal.dk  - Slot til leje -  husleje på 150.000 kr. boligportal.dk

Lejeboliger er meget mere end toværelses lejligheder og ældre huse, der ikke kan sælges. Årets dyreste lejebolig er et slot på hele 1.102 m2 og koster 150.000 kr. – om måneden.

Lejeboligen er efterhånden en meget alsidig størrelse, bogstaveligt talt. Tidligere var lejeboliger i manges øjne mindre og billige boliger til dem, der ikke havde råd til at købe selv. Sådan er det ikke længere.

En opgørelse over årets mest eksklusive lejeboliger fra BoligPortal.dk viser nemlig, at du i år har haft mulighed for at blive den lykkelige lejer af blandt andet et reelt slot.

- Det er en fuldstændig unik bolig, ligesom de øvrige på den her liste, og virkelig fantastisk, at man nu også kan leje sig til den type boliger. Det er ekstremt eksklusive boliger, siger Henrik Løvig, der er adm. direktør i BoligPortal.dk.

Årets mest fashionable lejebolig ligger på Nordsjælland - og er enorm. Det dyreste af de to slotte er Petersholm Slot, der for en husleje på 150.000 kr. om måneden blandt andet byder på 1.102 m2 beboelse i tre etager samt kælder til eventuelt personale, sauna, nedsænket pool, billard-rum, vinkælder og en skøn park på 100.000 m2 med søer og rigt dyreliv.

Den næstdyreste lejebolig i 2014 er en fantastisk 600 m2 stor villa på Krathusvej i Charlottenlund, lige ved Dyrehaven. Huset har ti værelser og er omkranset af et meget stort terrasseområde med både en skøn vinterstue og en opvarmet swimmingpool. Huslejen er 75.000 kr. om måneden.

Det lykkedes dog ikke at finde lejere til de to celebre boliger, men ifølge Henrik Løvig er det ikke fuldstændig udelukket, at vi fremover kommer til at se flere af de allermest eksklusive boliger på lejeboligmarkedet.

- Både udbud og efterspørgsel efter de dyreste lejeboliger er stigende. Boliger som disse har selvfølgelig en meget smal målgruppe, men vi oplever flere og flere af de store og flotte villaer, særligt på Nordsjælland, der ikke blot bliver sat til leje, men også bliver lejet ud. Mange er fortsat tilbageholdende med at købe dyre boliger, og så ender de ofte med en midlertidig lejeaftale i stedet, siger Henrik Løvig og tilføjer, at udlejer fandt nye lejere til seks ud af årets ti dyreste lejeboliger på BoligPortal.dk.

Se listen over de 10 dyreste lejemål her

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce