FinansBureauet

Skarp beskatning på Land Rover og Range Rover

Det er nu blevet endnu mere attraktivt at få en Land Rover eller en Range Rover som firmabil. Faktisk er beskatningen faldet med op til 92.000 kroner.

Nu er det blevet endnu sjovere at kigge efter ny firmabil hos Land Rover. Som del af en aggressiv kampagne, der løber frem til den 31/12 2018, har man hos den danske importør sat priserne markant ned på tre modeller.

Den ikoniske Range Rover Evoque, der globalt er solgt i mere end 770.000 styks, får et nedslag i beskatningsværdien på 33.000 kroner. Beskatningen er nu 431.225 kroner for versionen 150 hk automatgear i såkaldt Pure Business version. Netop denne version, er i forvejen den mest efterspurgte.

Er man mere til Land Rover, så er et virkelig godt bud Land Rover Discovery Sport. Alle Discovery Sport modeller får et prisnedslag i beskatningen på 54.500 kroner.

Billigste version bliver hermed en 150 hk diesel med manuelt gear til en beskatning på blot 380.105 kr. Den, der ud fra en udstyrsbetragtning er mest interessant, er Business-versionen med 150 hk dieselmotor, automatgear, firhjulstræk og udstyr som blandt andet klimanlæg og in control apps, Xenon, Bakkamera. Her er beskatningen 473.000 kroner.

Er man til kombinationen af luksus og design i en skøn forening, er der ingen vej udenom Range Rover Velar, som ikke alene er indehaver af titlen World Car Design of the Year 2018, men også er den model med det største nedslag i beskatningen.

Her er beskatningen faldet med hele 92.000 kroner. Det betyder, at man kan blive kørende i en Range Rover Velar for en beskatning på 613.407 kroner. Det er for versionen med 180 hk diesel. Den måske mest attraktive version er dog den 250 hk benzinudgave, hvor beskatningen er 630.000 kroner.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Claus Fledelius Claus Fledelius

Følg på:

Claus Fledelius er cand.polit. og chefredaktør på FinansBureauet. Har tidligere bl.a. været økonomisk journalist og redaktør for Børsen Magasiner og Bonnier Publications, og har derudover stået som forfatter til flere skattepolitiske rapporter.

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt