FinansBureauet

Skab de bedste vilkår på arbejdspladsen

Alle arbejdsgivere har en naturlig interesse i at skabe så gode vilkår på arbejdspladsen som overhovedet muligt, men hvad kan man reelt gøre for at skabe bedre arbejdsvilkår? Det spørgsmål får du svar på i denne guide.

Undgå fugt og indelukkethed

Fugt og indelukkethed bidrager ikke ligefrem til et bedre indeklima, hvorfor du bør tage kampen op mod det fugtige og indelukkede klima. Er din arbejdsplads plaget af fugt og indelukkethed, bør du investere i affugtere. En affugter har til opgave at sikre et optimalt indeklima. Affugteren forebygger skader fra svamp og mug, som netop bliver affødt af for høj luftfugtighed i et lokale.

Ingen mennesker ønsker (eller fortjener) at tilbringe mange timer i et lokale, som er fugtigt og indelukket. Der er heldigvis mulighed for at skabe et sundere indeklima, hvis man blot trykker på de rigtige knapper. Hertil kan det anbefales at købe en affugter, lufte ud flere gange dagligt, holde en konstant temperatur i rummet og undgå alle former for forurening. Læg vejen forbi www.condair.dk, hvis du ønsker at investere i produkter og systemer til luftbefugtning.

Ergonomiske kontorstole bør være en selvfølge

Næsten halvdelen af alle danske lønmodtagere bruger størstedelen af deres arbejdstid på stillesiddende arbejde. Det er ikke sundt at sidde ned i mange timer i træk, men hvis man endelig skal beskæftige sig med stillesiddende arbejde, så er det vigtigt, at man sidder godt og behageligt.

I den anledning bør samtlige ansatte have adgang til ergonomiske kontorstole, så man kan minimere risikoen for, at især ryggen tager skade.

Gå aldrig ned på kontorartikler

Enhver arbejdsplads bør råde over diverse kontorartikler, da man trods alt ikke kan undvære kontorartikler i ens daglige arbejde. Det er ikke nok at købe kuglepenne og sakse. Der skal også købes printerpatroner, kuverter, kalendere, notesbøger og meget mere. Det er arbejdsgiverens ansvar at sørge for, at medarbejderne har adgang til alle de fornødne kontorartikler.

Ønsker du at spare tid og penge på din arbejdsplads vegne, så kan du købe kontorartikler på www.lyreco.com. Tag dine medarbejdere / kollegaer med på råd, når der skal købes kontorprodukter. Det er vigtigt, at alle bliver hørt.

Arrangér firmafester

En god arbejdsplads skal ikke blot byde på et godt indeklima, ergonomiske kontorstole og kontorartikler. Det er også vigtigt, at der er et godt sammenhold blandt medarbejderne. Du kan være med til at fremme det sociale fællesskab ved at arrangere firmafester og andre events, som bidrager til et bedre sammenhold.

Del