FinansBureauet

Se 15 sommerhuse som er sat ned med mindst 50 %

Sommerhusmarkedet bløder, og der er høvlet meget af priserne. Se listen over 15 sommerhuse som er sat ned med mindst 50 % her.

Se 15 sommerhuse som er sat ned med mindst 50 %
Syv år. Så lang tid har nogle sommerhuse stået til salg på det danske marked. Nogle af dem endda uden at blive sat ned i pris. Men det hører absolut til undtagelserne. Langt de fleste har ikke økonomi eller tålmodighed til at have deres bolig til salg så længe og prøver derfor at sætte prisen ned i bestræbelse på at få boligen solgt.

Den lave rente har ganske vist sikret sommerhusejerne mod et decideret blodbad med tvangssalg i stor stil. Og i stedet for salg har mange sommerhusejere tyet til udlejning, for at få et tilskud til terminen. Alene i indeværende år har sommerhusejerne udbudt deres huse til leje i 846.929 uger, mod gennemsnitligt 780.287 uger de foregående 8 sæsoner (målt på årets første 8 måneder).
Men mange har måttet ty til kraftige prisnedsættelser i forsøget på at få huset solgt. I mange tilfælde i et hidtil forgæves forsøg, da boligerne stadig er til salg.

Finansbureauet har fundet 15 sommerhuse til salg, hvor der i skrivende stund er barberet mindst 50 % af udbudsprisen. Og da den absolutte lavsæson for sommerhussalg nærmer sig - uden nogen lejeindtægter - og den korte rente truer med at stige, er det nok muligt at få skåret yderligere lidt af prisen i handel og vandel.

Se boligerne her:
Nedslag 65 %
Nedslag 65 %
Nedslag 60 %
Nedslag 58 %
Nedslag 56 %
Nedslag 55 %
Nedslag 54 %
Nedslag 53 %
Nedslag 53 %
Nedslag 52 %
Nedslag 51 %
Nedslag 50 %
Nedslag 50 %
Nedslag 50 %
Nedslag 50 %
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce