FinansBureauet

Scor 50.000 kr. på få minutter

Med ganske få klik kan du sikre din samlever 50.000 kr., hvis du skulle falde bort. Og det samme kan din samlever gøre

Scor 50.000 kr. på få minutter
Gift dig – gift dig ikke – du fortryder det. Det var Kierkegaards begrundelse for ikke at blive gift. Om det er Kierkegards livsanskuelser, der er skyld heri vides ikke, men der er hundredtusindvis af danske par, der har valgt at leve på polsk. Og selvom skattereformen har gjort det klart mere attraktivt at være uden vielsesring, så er der stadig en række ulemper herved.
 
En af ulemperne er den manglende økonomiske sikring af en samlever, i tilfælde af den andens død. Når man ikke er gift, at er man kun sikret at arve fra ens bedre halvdel, hvis man har lavet testamente. Men uanset om man har gjort dette – hvilket de færreste har – så findes der en genvej til at sikre sin efterladte et lille økonomisk plaster på 50.000 (minus en afgift), i tilfælde af at man falder bort. 
 
Den genvej går gennem ATP. Her kan man med få klik registrere sin samlever, og dermed sikre vedkommende retten til 50.000 kr. Og samleveren kan så gengælde tjenesten ved også at registrere dig, så du også er sikret 50.000 i tilfælde af hans/hendes død.
  
Bliv medlem af FinansBureauet.dk og få gratis abonnement på FinansBureauets magasin Limitless Living - Tilmeld dig her
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce