FinansBureauet

Samsung Galaxy S7 og S7 edge slår alle rekorder

Fredag d. 11. marts 2016 kom Samsungs to nye flagskibe på mobilfronten, Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 edge, på hylderne i Danmark. Men allerede inden de to nye telefoner kom i handlen, havde Samsung sat salgsrekorde

En længe ventet lancering

Samsung Galaxy S7 og Samsung Galaxy S7 edge har været længe ventede modeller på mobilscenen. I hvert fald satte de to telefoner rekord i forhold til forsalget.  Samsung Galaxy S7 og S7 edge er således de to mest forudbestilte telefoner i hele Galaxy-historien. Alene i de nordiske lande, steg forudbestillingerne med mere end 200 % sammenlignet med tidligere Samsung Galaxy modeller. Det skriver mediet MereMobil.dk.  De høje tal vidner om, at Samsung Galaxy S7 og S7 edge, har været længe ventede, og at Samsung for alvor strammer grebet overfor deres største konkurrent og ærkerival, Apple.

Knap 10 mio. enheder i første kvartal

Forventningerne til Samsung Galaxy S7 og S7 edge er store. Meget store, endda. Således har Samsung opjusteret deres forventninger, og regner med at sælge hele 9,5 millioner eksemplarer af de nye Galaxy S7 modeller i første kvartal af 2016. Oprindeligt lød forventningerne på 7 millioner enheder, hvilket også må siges, at være et betragteligt antal, men på grund af de mange forudbestillinger og branchens modtagelse af de nye S7 modeller, har Samsung altså nu opjusteret forventningerne med yderligere 2,5 millioner telefoner.

Galaxy S7 edge er mest populær

Da Apple lancerede sine nyeste modeller, iPhone 6 og iPhone 6 plus, var det den mindste af de to, der trak det længste strå. I Samsungs tilfælde ser det ud til at være anderledes. Samsung Galaxy S7 edge er den største af de nye Galaxy modeller, og står som en direkte konkurrent til Apples iPhone 6 plus. Forskellen er dog bare, at Galaxy S7 edge ser ud til at være mere eftertragtet end den ”almindelige” Galaxy S7. I hvert fald var S7 edge den mest bestilte i forsalget, hvor den stod på hele 61 % af bestillingerne.

Om den store forskel er et resultat af, at vi nu har vænnet os til større telefoner, fordi iPhone 6 Plus banede vejen, skal vi lade være usagt, men det er ikke utænkeligt. Samsung Galaxy S7 edge er dog ikke helt ligeså stor som iPhone 6 Plus, men har til gengæld bedre batterilevetid, hvilket har fået en masse mobilentusiaster til at klappe i hænderne.

Samsung har travlt, og øger produktionen

I takt med efterspørgslen på Galaxy S7 modellerne stiger, er Samsung nødt til at sikre udbuddet. Derfor har sydkoreanske elektronikgigant således proklameret, at de vil producere hele 17 millioner eksemplarer af de nye telefoner alene i første kvartal af 2016.

Tallene fordeles på februar, marts og april med henholdsvis 5 mio, 7.7 mio. og 4,5 mio., hvilket giver et samlet resultat på 17,2 mio. Grunden til, at tallet ”kun” er på 4,5 mio. i april skyldes, at der altid er mere hype omkring dugfrisk og spritny elektronik, hvorfor salget forventes at stagnere her henover foråret.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce