FinansBureauet

Sådan sparer du flere hundrede kroner

Har du tænkt over, hvor meget du egentlig kan spare på flybilletter? Prisen er ikke helt afgjort, for du kan nemlig selv være med til at gøre det billigere. Artiklen her har samlet 5 gode tips til dig.

Sponsoreret af LendOn


Mange af os ved allerede, at der er penge at spare, hvis man husker og følger nogle råd. Nogle gange kan vi bare ikke overskue det, og andre gange glemmer vi det. Men du kan faktisk spare et par hundrede kroner på din næste rejse, hvis du er opmærksom. 
Nogle gange er det ikke nok med et par hundrede kroner at spare. Så må man tænke i andre baner. Hvis det er situationen for dig, kan du med fordel tjekke de mange gode muligheder for en kassekredit hos LendOn

Første tip: Vent ikke, bestil i god tid

Venter du for længe med at bestille, ender du med at betale for mange penge. Du kan spare flere hundrede kroner, hvis du er hurtig om at booke. 
Det er en regel, at de billigste billetter sælges først. Jo tættere du kommer på rejsedagen, desto mere betaler du. Jo tidligere du bestiller, desto mere sparer du. Du kan derfor vælge at booke dine billetter 4-5 uger før, men det smarteste ville være flere måneder i forvejen. 

Andet tip: Vælg det rigtige tidspunkt at rejse 

Vidste du, at du kan spare meget mere, hvis du rejser på en tirsdag frem for en lørdag? Det skyldes konkurrencen, da nogle flyselskaber kun flyver på nogle bestemte dage. 
Du kan derfor med fordel holde øje med både dage og tidspunkter. Bare ved at flytte din afrejsedag kan du nemlig spare kassen. 

Tredje tip: Sammenlign priser med en rejsesøgemaskine

Nej, en rejsesøgemaskine er ikke Flybillet.dk eller Expedia. En rejsesøgemaskine søger på tværs af alle rejsebureauer og flyselskaber, og sammenligner priser. 
På den måde sparer du både penge, tid og energi, så du ikke skal besøge alle de forskellige sider. 
Rejsesøgemaskiner gør også, at der skabes konkurrence mellem online rejsebureauer, som genre vil rangeres højt på rejsesøgemaskinerne. 

Fjerde tip: Vælg en populær destination

Det er ingen hemmelighed, at man har flere muligheder, hvis man rejser til en populær destination. Forklaringen er enkel – der er flere flyselskaber, der flyver til den bestemte destination, og konkurrencen mellem flyselskaberne er høj. 

Femte tip: Bestil fra det rigtige sted

Er du typen, der direkte besøger flyselskabet hjemmeside? Det er nemlig meget klogere at bestille fra en søgemaskine. Det er ikke de store penge, du kan spare, men 50-80 kr. kan være en fordel, hvis man rejser tit eller med familien. Eller hvis man generelt bare vil spare. 

Forklaringen er, at onlinerejsebureauer vil være de billigste. De vil sælge billetterne til dig, og accepterer derfor prisforskellen. 

Læs mere om hvordan du kan få den billigste flybillet her.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Finansbureauet.dk

Følg på:

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt