FinansBureauet

Sådan kan du tjene penge på sommerens VM i fodbold

Nedtællingen er for alvor i gang til sommerens helt store sportsbegivenhed, som naturligvis er VM i fodbold. 

Fodboldfans verden over er formentlig godt i gang med at varme op til slutrunden, ligesom bookmakerne er ved at gøre klar med en lang række af tilbud til spillelystne gamblere. Uden at kende tallene, må der forventes omsætninger for milliarder i løbet af de 30 dage, turneringen varer.

I den anledning har vi skruet en guide sammen, så det ikke bliver dig, der fylder bookmakernes lommer – men omvendt.

Gå efter de bedste tilbud


Normalt er der en hel del gode tilbud at komme efter hos de danske bookmakere, når der spilles Champions League og lignende. Der er dog også altid en stribe vilkår, du skal følge for at kunne bruge tilbuddene. 

Under slutrunderne er konkurrencen om opmærksomheden og kunderne dog så stor, at bookmakerne ikke fjerner vilkårene, men derimod slækker lidt på dem i nogle tilfælde. Ganske enkelt for at gøre dem selv så attraktive som muligt, når du skal placere dine bets.

Allerede nu kan du deltage i Betstars’ tilbud med en kampagne med en astronomisk hovedpræmie på 500 mio., ligesom LeoVegas (læs anmeldelse) har lanceret en konkurrence med én million i puljen for danskere.

Brug tid på at finde de højeste odds


Det kan godt være, at du er vant til blot at logge ind hos din favoritbookmaker, finde kampene og lave dine kuponer. Men det kan rent faktisk godt betale sig lige at bruge en af internettets mange services, der sammenligner odds.

Spiller du eksempelvis fire kampe lige på, kan du opleve, at en bookmaker giver samlet odds 4,50, mens du et andet sted kan få 5,05. Spiller du 100 kr. gør det altså en forskel på 55 kr. i nettogevinst.

Det kan så være, at den udbyder med det lavere odds har bedre kampagner, som vi har omtalt ovenfor. Alt det, skal du også have med i overvejelserne.

Følg nogle eksperter


Uanset, om du ved meget om fodbold eller ej, har du formentlig et arbejde, en kæreste eller flere andre ting, der optager din tid. Det kan med andre ord være meget svært at holde sig konstant opdateret i løbet af en måned, som slutrunden varer.

Der vil være masser af information om skader, baneforhold og lignende, som går din næse forbi, inden du placerer dine spil.

Derfor kan du med fordel cruise forbi nogle af ekspertsiderne på nettet, hvor folk med en ’track record’ deler ud af deres spilforslag. Du kan blot søge på ”ekspertråd til odds”, ”spilforslag” osv. Så dukker der et hav af muligheder op.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce