FinansBureauet

Sådan får du flere penge i hverdagen

Denne artikel er skrevet i samarbejde med de virksomheder, der linkes til og vil indeholde sponsoreret indhold.


Hvem vil ikke have gerne lidt ekstra penge at gøre godt med i en travl hverdag? Flere penge kan være med til at åbne nogle muligheder, der kan medvirke til en lidt nemmere hverdag. Der kan blive mere tid sammen hele familien, og så kan du betale dig fra nogle af de praktiske opgaver. Her finder du nogle gode råd til, hvordan du får flere penge i den travle hverdag. 

Kig på dine forsikringer

Én af de helt store ting, som vi glemmer at kigge igennem, er vores forsikringer. Selvom det er en fast udgift, der er uundværlig, så kan der faktisk være mange penge at spare. Mange har de samme forsikringer gennem mange år, og det er altid en fordel at blive ved det samme selskab. Men med stor konkurrence på området, sker der en store udvikling i forhold til priserne på din forsikring. 
Ved at foretage et forsikringstjek, vil du hurtigt kunne danne dig et overblik over, om du har mulighed for billigere forsikringer. Ofte kan der være mange penge at spare her, og det tager dig kun 10 minutter at lave et sådant tjek. 

Lav faste madplaner

En anden måde at spare lidt ekstra på i hverdagen er ved at være struktureret med ugens madlavning. I dag kommer vi somme tider til at smide nogle ekstra i indkøbskurven på vores indkøb, og der kan samtidig havne unødvendigt meget mad i skraldespanden, hvis vi ikke når at bruge det. Med en madplan kan du være sikker på at få brugt det hele. Samtidig har du mulighed for at handle få gange om ugen, og i stedet for at handle det hele på én og samme tid. Det vil spare dig for langt flere penge, end du lige går og tror. 

Billigere bil og transport

Er du meget afhængig af en bil? Så kan det også være en stor post i budgettet. Her kan du med fordel overveje at udskifte bilen til en billigere model, der kører langt på literen. Du kan klikke her, hvis du har brug for hjælp til finansiering eller udbetaling. 
Med en billigere bil vil du nemt kunne spare flere tusinde kroner hver måned, alt efter den bil du har i dag. Det er vigtigt at have øje for vægtafgiften og prisen på at få den nye bil forsikret.

ANNONCE
Del

Seneste nyt