FinansBureauet

Rekordsalg hos RealMæglerne og BoligOne

År 2016 bød på det højeste antal solgte ejerboliger nogensinde hos mæglerkæderne RealMæglerne og BoligOne.

Der var travlt sidste år hos RealMæglerne og BoligOne. Hele 4290 gange blev der underskrevet en slutseddel på en ejerlejlighed, villa, rækkehus eller fritidshus gennem en af de to landsdækkende ejendomsmæglerkæder. Og det var ny rekord.

Det fremgår af en dugfrisk opgørelse fra RealMæglerne Holding A/S. Opgørelsen viser også, at den positive tendens er fortsat i første måned i indeværende år. Hvor der i januar 2016 blev solgt 228 ejerboliger, blev der i januar 2017 solgt 269. En stigning på imponerende 18 procent i en periode, hvor markedet generelt voksede med 8,5 procent.

”Vi havde et rigtig flot salg i 2016 og solgte endnu flere boliger end i 2015, som i forvejen var et rekordår. Og vi er kommet forrygende fra start i 2017 og vinder markedsandele”, fortæller CEO Preben Angelo fra RealMæglerne Holding A/S.

RealMæglerne og BoligOne kædernes markedsandele lå i januar 2016 på 5,1 procent, mens det i januar 2017 lå på 5,5 procent ifølge tal fra RealMæglerne Holding A/S og boligsiden.dk.

Rekordsalget i 2016 er den foreløbige kulmination af mange års fremgang. I forhold til år 2011 er salget af boliger gennem RealMæglerne og BoligOne kæderne vokset med 50,3 procent. Et tal som vil blive endnu større til næste år, hvis tendensen fra januar måned fortsætter året ud.

”Vi opererer for øjeblikket i et normaliseret ejerboligmarked, hvor det i høj grad er den enkelte mæglers indsats, som er afgørende for et salg. Ikke mindst derfor er vi stolte over, at vi, takket være vores mægleres flotte indsats, for andet år i træk har kunne sætte salgsrekord og tilmed er startet som lyn og torden i 2017”, afslutter CEO Preben Angelo fra RealMæglerne Holding A/S.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce