FinansBureauet

Rekordsalg hos RealMæglerne og BoligOne

Med 4265 solgte boliger i 2015 oplevede RealMæglerne og BoligOne det bedste år nogensinde.

Rekordsalg hos RealMæglerne og BoligOne
2015 var rekordår for RealMæglerne og BoligOne. Hele 4265 gange skiftede en bolig ejer med en af de to mæglerkæders mellemkomst. Og det var godt 15 procent flere boliger end i 2014, som ellers havde budt på det bedste salg i 10 år. 
 
” I 2015 har vi solgt godt 15 procent flere boliger end i 2014. Og dengang klagede vi ikke”, fortæller CEO Preben Angelo fra RealMæglerne Holding A/S. 
 
Efter at boligmarkedet havde været sendt til tælling af finanskrisen, har salget hos ejendomsmæglerkæderne RealMæglerne og BoligOne gennem de seneste år støt, men ikke særlig roligt, bevæget sig op igen. I år 2014 lød tallet for antal solgte boliger på 3694. Forud for det år skal man helt tilbage til de glade dage på boligmarkedet i 2005 for at finde et højere salgstal. I det år blev der solgt 3952 boliger, hvilket på det tidspunkt var rekord. En rekord som altså sidste år blev slået med knap 8%. 
 
Men hvor salgssuccesen tilbage i 2005 i høj grad kunne tilskrives en glohed stemning på boligmarkedet, er sidste års salgssucces kommet i hus i et mere normaliseret marked, hvor successen blandt andet skyldes, at RealMæglerne og BoligOne har formået at kapre markedsandele. 
 
Hvor RealMæglernes markedsandel i 2005 lå på 6 procent i forhold til det samlede antal solgte boliger opgjort af Realkreditrådet, lå tallet i 2015 på den rigtige side af de 7 procent. ”Tilbage i 2005 kunne alt sælges, og man oplevede blandt andet, at boliger nået at blive handlet flere gange før de overhovedet var opført. Selvom markedet i dag overordnet set også er optimistisk og positivt, er det et langt sundere og normalt marked, vi opererer i i dag. I et sådant marked er det i langt højere grad mæglernes indsats, som er afgørende for et salg, og ikke mindst derfor er vi stolte over at vores markedsandel af solgte boliger er steget”, fortæller CEO Preben Angelo fra RealMæglerne Holding A/S.   
 
 
 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce