FinansBureauet

Rejseekspert: Du kan stadig nå at bestille en billig sommerferie

Ikke alle danskere har styr på, hvor årets sommerferie skal gå hen. Men heldigvis kan du stadig nå at bestille en ferie til billige penge. Det mener chefredaktør hos reseporta-len FinalCall.travl, som i samarbejde med Spar Nord giver sine bedste råd til jagten på billige sommerrejser i 11. time.

Nogle danskere har svært ved at bestemme sig, når sommerferien skal bestilles. Dermed bliver årets ferie ofte bestilt i 11. time, og det kan give udfordringer, når det meste er udsolgt, og priserne samtidig skal holdes på et fornuftigt niveau.

Men ifølge Flemming Lundberg Poulsen, der er chefredaktør hos rejseportalen FinalCall.travel, er der stadig grund til optimisme for dem, som fortsat jagter en spændende ferie til fornuftige priser:

- Det er bestemt stadig muligt at bestille en lækker sommerferie, som holder sig på et fornuftigt prisniveau. Men det kommer selvfølgelig an på, hvor fleksibel du er i dine planer, siger han og fortsætter:

- Lige nu drager alle mod Sydeuropa og USA, så de rejser er i høj kurs. Men hvis du er villig til at gøre noget andet, så kan du sagtens nå det og samtidig få sol, varme og azurblåt hav til overkommelige priser.    

Søg mod Asien
Hvis Flemming Lundberg Poulsen selv skulle bestille sommerferie i sidste øjeblik, ville han overveje et land i Asien som rejsemål. Globalt set er der nemlig lavsæson derude, og det kaster forskellige fordele af sig:

- Der er rigtig mange afgange til eksempelvis Thailand, og i lavsæsonen er det alt andet lige sværere for flyselskaberne at få billetterne solgt. Det smitter selvfølgelig positivt af på priserne, og det gælder på fly og hotel, siger han og tilføjer:

- Måske er en flybillet til Thailand lidt dyrere, end hvis du blev i Europa – men til gengæld er det markant billigere at bo og leve i Asien.

Flemming Lundberg Poulsen tilføjer desuden, at han ville gå efter selv at sammensætte sin rejse. For særligt i den danske højsæson for ferierejser er det billigere end at købe en charterrejse, og måske er ét flyselskab billigst at rejse ud med og et andet hjem. 

Tjek forsikringer og kort
En sommerferie forløber ikke altid efter planen, og i det tilfælde er det vigtigt at have såvel forsikringer som betalingskort i orden.

Kilde: Spar Nord

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Claus Fledelius Claus Fledelius

Følg på:

Claus Fledelius er cand.polit. og chefredaktør på FinansBureauet. Har tidligere bl.a. været økonomisk journalist og redaktør for Børsen Magasiner og Bonnier Publications, og har derudover stået som forfatter til flere skattepolitiske rapporter.

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt