FinansBureauet

Plissegardiner præger arbejdsmiljøet positivt

Plissegardiner præger arbejdsmiljøet positivt

Det er nok de færreste, der ikke engang i mellem sidder og kigger ud af vinduet på arbejdspladsen, og drømmer sig ud i solskinnet. Men klokken er ikke helt fyraften endnu, så indtil da, må vi lade det blive ved tanken og se at få afsluttet dagens opgaver.

Men ligeså meget vi elsker at være i solen, ligeså meget hader vi, når solen blænder os i genskæret fra computerskærmen, eller får temperaturen på kontoret til at minde om en sauna. Specielt i vinterhalvåret, hvor solen står lavt over horisonten, er den i særlig grad generende for alle os, der bruger computeren som det primære arbejdsredskab.

Og netop fordi vi bruger computeren som det primære værktøj i dagligdagen, er det meget ofte den, der dikterer indretningen på kontoret. Vi skal have et godt bord, en god stol og masser af stikkontakter i nærheden, så vi aldrig løber tør for strøm og dermed kan øge effektiviteten af vores arbejde.
Men det hjælper jo ikke meget, hvis solen gør det umuligt at se, hvad der foregår på skærmen.
Derfor er gardiner en vigtig- og essentiel del af god kontorindretning, og især plissegardiner er et hit på arbejdspladsen.

Plissegardiner – den moderne persienne

Plissegardiner udemærker sig ved, at de (ligesom persienner) kan hæves og sænkes til den ønskede højde, men hvor persienner kræver rengøring og vedligeholdelse, passer et plissegardin mere eller mindre sig selv og bliver i langt mindre grad snavsede og støvede, at se på.

Et plissegardin fås i mange – ja, faktisk utallige – forskellige størrelser, og dermed er der rig mulighed for, at præge indretningen i præcis den retning, du ønsker.
De smarte gardiner kan modulopledes, så du f.eks. bruger to plissegardiner pr. vindue, og dermed har fuldstændig kontrol over lysindfaldet i lokalet.

Hvor almindelige gardiner dækker hele ruden fra top til bund, og enten trækkes for eller fra, er et plissegardin lidt som en blanding af et rullegardin og en klassisk persienne. De er tilpasset vinduets bredde og kan hæves og sænkes efter behov. Og når solen nu engang står lavt på himlen her i vintersæsonen, er det aldeles anvendeligt og meget, meget praktisk.

Vælg de rigtige plissegardiner

Plissegardiner fås som sagt i alverdens størrelser, men også i farver og mønstre, og giver dermed uanede muligheder for smart og moderne lysafskærmning på kontoret.

God solafskærmning er en del af et godt arbejdsmiljø, og et godt arbejdsmiljø er en vigtig investering, og også en forudsætning for at kunne udføre og levere et godt stykke arbejde.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce