FinansBureauet

Overvej oplevelsesgaver til dine ansatte

Har du anledning til at forkæle dine ansatte med en udsøgt gave, eller føler du blot for at belønne dine ansatte for deres daglig indsats? Så er en oplevelsesgave bestemt noget du burde overveje. Med en oplevelsesgave har du mulighed for at sige tak til dine ansatte, på en helt speciel måde, idet du beriger dem med en lækker og spændende oplevelse, som de vil have mulighed for at huske dig for lang tid fremadrettet.

ANNONCE

En gave med omtanke

Når du vælger at give dine ansatte en oplevelsesgave, udviser du ikke kun taknemmelighed over deres indsats på arbejdspladsen, du udviser også omtanke. Mange firmagaver har tendens til at blive upersonlige idet alle modtager den samme vase, skål, køkkenkniv eller lignende, som ikke nødvendigvis falder i smag blandt alle. Dog, vil du med en oplevelsesgave aldrig kunne ramme forkert, idet du giver dine ansatte mulighed for at dele deres gave med en de holder af, hvilket er med til at gøre den mindeværdig. Du vil på denne måde være sikker på, at dine ansatte får det helt rigtige ud af deres gave, selvom de alle sammen modtager samme modtager samme oplevelse.

ANNONCE

Skab glæde hos dine ansatte

Udover, at dine ansatte vil glæde sig over at modtage en gave fra dig, som tak for deres indsats, så vil de med garanti sætte pris på hvad det er de får. Selvom det er tanken der tæller, så vil du aldrig have mulighed for at skuffe dine ansatte med en oplevelsesgave, idet de selv har muligheden for at skabe deres dag/aften, med rammer som du har sat. Dine ansatte får derfor selv mulighed for, at få indflydelse på deres gave så og sige, idet de selv er ansvarlige for at få mest muligt ud af den oplevelsesgave du har valgt til dem. Med en oplevelsesgave vil du med garanti kunne skabe glæde hos dine ansatte, som fremadrettet vil kunne betale sig for dig og din virksomhed, idet dine ansatte ved at du sætter pris på dem, hvilket blot styrker arbejdsmiljøet og relationerne.

ANNONCE

En oplevelse for livet

Det sværeste valg i denne sammenhæng, bliver udelukkende hvilken oplevelsesgave man skal vælge, for der eksisterer nemlig et hav af muligheder, hvad angår oplevelsesgaver. Her kan du eksempelvis tage udgangspunkt i din virksomhed. Hvad er det dine ansatte arbejder med? Hvad er deres primære interesse i form af valg af arbejde/uddannelse? Skulle det alligevel være svært, at finde en oplevelsesgave der indholdsmæssigt trækker grene til dine ansattes primære interesser, så er det altid godt at kigge på de mest populære oplevelser. Her vil du have mulighed for at kategorisere efter eksempelvis smagsoplevelser, som kunne bestå af vinsmagning, ølsmagning, chokoladesmagning, en lækker middag eller lignende, noget mere grænseoverskridende som bridgewalk, dykning, klatring, eller måske noget wellness hos et af de mange kurbade rundt omkring i landet. Der findes i hvert fald et hav af muligheder, og skulle du stå helt på bar bund kunne du også prøve at rette blikket indad, og tænke på hvad du ville sætte pris på at modtage som oplevelsesgave.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce