FinansBureauet

Optjen EuroBonus med Travel Cash

Nyt spændende koncept fra SAS til optjening af Eurobonus point

Køb sko i Shanghai eller tapas i Barcelona og tjen SAS EuroBonus point. Det er idéen bag et nyt koncept fra SAS kaldet Travel Cash. Travel Cash et betalingskort, hvor man tanker kortet op med udenlandsk valuta hjemmefra. Dermed undgår man at blive påvirket af skiftende vekselkurser på destinationen, samtidig med at man optjener EuroBonus point når man betaler med kortet.

Travel Cash er en alsidig funktion tilknyttet EuroBonus-medlemskortet, der er gratis tilgængelig for medlemmer på 18 år og derover i Danmark, Finland, Norge og Sverige. Med Travel Cash-funktioner kan man optjene point, når man køber ind i fysiske butikker eller online, lokalt eller i udlandet. Man optjener 5 point for hver 100 kr. brugt i ens eget land og 10 point for hver 100 kr. brugt i udlandet. Indkøbene kan foretages alle steder i verden hvor man kan anvende Mastercard, hvilket er over 36 millioner steder i verden. Der er intet årligt gebyr for kortet, og når man anvender det i pengeautomater, er de første to hævninger hver måned gratis.

Travel Cash er ikke et kreditkort. Det er et forudbetalt debetkort, hvor man kan styre sit forbrug ved kun at tilføje det beløb, man ønsker at bruge. Derudover giver kortet mulighed for at låse valutakurserne fast, når man overfører penge til fremmede valutaer, så man ved nøjagtigt, hvor store beløb i fremmede valutaer, man har på kortet, før man rejser.

De tilgængelige valutaer er Swedish Kroner, Norwegian Kroner, Danish Kroner, Euro, US Dollars, Great British Pound, Japanese Yen, Polish Zloty, Singapore Dollars, Swiss Franc, Thai Baht, Turkish Lira 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce