FinansBureauet

Øg værdien på din bolig med gulvafslibning

Øg værdien på din bolig med gulvafslibning

Hvad end du er interesseret i at sælge, eller blot ønsker at glæde dig selv og din husstand, så er det en god idé at vedligeholde husets stand. Her tænker mange at nymalet facade og vægge er tilstrækkeligt, dog er det yderst attraktivt for potentielle køber, samt din egen velbehag, at gulvene ser pæne og præsentable ud. Mange tænker straks at en komplet udskiftning af gulvene er nødvendigt, i så fald at de bærer præg af årene. Dog er dette bestemt ikke den første løsning du bør ty til, tværtimod kan du nøjes med en gulvafslibning, som i virkeligheden vil gøre store underværker for dit trægulv. Selvom dette måske for nogle ikke lyder tilstrækkeligt, så vil du blive positivt overrasket over netop hvad en gulvafslibning er i stand til at gøre for dig og din husstand. Uanset hvad, med vedligeholdte gulve kan du være garanteret en øget boligværdi, hvilket netop er hvorfor du kraftigt bør overveje en gulvafslibning, hvis trægulvene i dit hjem er præget af hakker, ridser eller revner.

Få gulvet til at se nylagt ud

Den primære grund til, at din bolig vil stige i værdi er at dine gulve pludselig vil se nylagte ud. Her kan det være ligegyldigt om så gulvet er lagt for 10 år siden, så længe kvaliteten og udseendet lever op til både dine og fremtidige købers standard, så vil din bolig være mere værd. Dette er specielt noget man bør overveje at gøre, hvis man i husstanden både har børn og kæledyr, da netop familier med begge dele har tendens til at have mere medtaget trægulve end andre. Derfor bør man også være opmærksom og passe godt på sine trægulve, selvom der er lang udsigt til at skulle sælge. Her skal man især være varsom med gulvvask, da flere produkter kan være skadelige for trægulvets overflade. Du rådes derfor uden tvivl til altid at vaske gulv med sæbespåner, så du undgår at volde unødig skade på gulvets overflade. Hvis du sørger for jævnligt at pleje dit trægulv, samtidig med at du investerer i en gulvafslibning, så vil du uden tvivl være i stand til at have trægulve der ser nylagte ud.

Husk den rette efterbehandling

Når først det er besluttet at gulvet skal slibes, så er det vigtigt at man kender til de rette produkter til efterbehandling. Det er netop her at man skal hjælpe gulvet til at modstå alverdens ridser og skrammer, som den rette efterbehandling kan bidrage til. Snak derfor gerne med de fagmænd du har hyret til at udføre gulvafslibningen, så du kan være 100% sikker på at du efterbehandler dit gulv korrekt efterfølgende. Her er det nemlig vigtigt at du eksempelvis anvender samme lak som der blev lakeret med, da gulvet netop var blevet slebet, så du undgår at ruinere overfladen. Her har du mulighed for at efterbehandle med olie, lud, sæbe eller lak, alt efter hvilken træsort dit trægulv er, og alt efter hvad du rådes til at gøre af de fagmænd du har hyret.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce