FinansBureauet

Ny webportal til danske forbrugere

Slip for skjulte gebyrer på forvaltningen af din pension eller formue

En ny investeringsportal har set dagens lys

Investeringsmuligheder.dk giver et enkelt overblik over, hvor meget du kan spare på sin pensions- og formueforvaltning ved at skifte til en uafhængig rådgiver.

På investeringsmuligheder.dk får du et gratis omkostningstjek og 3 uforpligtende tilbud fra uafhængige rådgivere, så du kan se din konkrete besparelse ved at skifte rådgivningen i banken ud med en uafhængig rådgiver.

"Vores mål er at skabe fri konkurrence og gennemsigtighed på rådgivningsområdet, så du kan få den bedste rådgivning til den bedste pris’’ siger Monica Lopez, der er direktør for Investeringsmuligheder.

Alt for mange tror, at den rådgivning de får i banken er gratis, men virkeligheden er en hel anden. Det fremgår ikke klart af bankens oversigt over dine omkostninger, hvor meget der går til forvaltning af dine midler, og derfor fremstår de langt billigere, end de i virkeligheden er.

“Bankerne har alt for længe holdt deres forvaltningsgebyrer skjult for forbrugerne. Det vil vi gerne gøre op med”, fortæller Monica Lopez. “Bankerne får det til at se ud som om, at deres investeringsrådgivning er gratis, men det passer ikke. I virkeligheden tjener banken milliarder på rådgivningen, men forbrugerne kan ikke isoleret se, hvad prisen er. Det kan de med en uafhængig rådgiver.” fortæller Monica Lopez

Af de ca. 800.000 danskere, der ejer investeringsbeviser, bliver 97% rådgivet i banken. De kan i gennemsnit spare 12.000 kr. om året pr. million ved at skifte til en uafhængig rådgiver. En besparelse der opnås alene på forvaltnings-omkostningerne.

“Derfor har vi lavet en gratis omkostningsberegner, så du kan se, hvor meget du kan spare ved at skifte rådgivningen i banken ud med en uafhængig rådgiver. Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt for folk at få overblik over deres økonomi.” siger Monica Lopez.

Det koster dig ikke noget at benytte investeringsmuligheder.dk. Du får et gratis omkostningstjek til en værdi af 6300 kr. og 3 uforpligtende tilbud fra uafhængige rådgivere nær dig. Når du har skrevet dig op, bliver du kontaktet for at afdække dine behov, så vi kan matche dig, med den rigtige rådgiver. På den måde sikrer vi, at du kun får tilbud, der er skræddersyet til din økonomi. Investeringsmuligheder.dk er vejen til store besparelser uanset om du har en pensionsopsparing på 300.000 eller en formue på flere millioner.

“Mange af vores kunder er rystede over, hvor mange penge de kan spare. De er overraskede over, hvor nemt det er at flytte rådgivningen ud af banken. De oplever, at en uafhængig rådgiver kan give dem et overblik, som banken aldrig har formået.” fortæller Monica Lopez

I modsætning til bankens skjulte gebyrer, har du fuldt overblik, når du finder en uafhængig rådgiver gennem Investeringsmuligheder.dk. Rådgiveren tager en fast timepris, så du ved præcis hvor meget du betaler.

”En uafhængig rådgiver får ikke provision får at sælge dig bestemte produkter. I modsætning til bankrådgiveren, som er ansat til at sælge dig bankens produkter, kan en uafhængig rådgiver kigge på hele markedet og finde den løsning, der er bedst for dig.” siger Monica Lopez

Investeringsmuligheder.dk formidler kontakten mellem forbrugere og rådgivere, og fungerer på den måde som henvisningsportal for de uafhængige rådgivere. De betaler en fast pris pr. ny kunde, men bliver til gengæld tvunget til at konkurrere direkte på pris og service. Det skal sikre forbrugerne det bedste tilbud til den bedste pris.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Claus Fledelius Claus Fledelius

Følg på:

Claus Fledelius er cand.polit. og chefredaktør på FinansBureauet. Har tidligere bl.a. været økonomisk journalist og redaktør for Børsen Magasiner og Bonnier Publications, og har derudover stået som forfatter til flere skattepolitiske rapporter.

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt