FinansBureauet

Ny viden og kompetencer til dig og dine medarbejdere

Det er vigtigt at man som virksomhed udvikler sig og derfor bliver man nødt til at udvikle på sine medarbejdere, for at det kan lykkes. Ofte er ens medarbejdere også rigtig interesseret i at lære nyt og komme lidt væk fra kontoret og få nogle nye kompetencer. Det er også vigtigt at som arbejdsgiver, giver sine medarbejder muligheden for at komme på kurser og konferencer, for det viser at den ledende del i virksomheden er interesseret i at beholde på ens medarbejdere. Læs mere nedenfor om mulighederne for at komme væk fra kontoret og lære en masse nyt. 

Kom lidt ud af kontoret og få ny viden 

Der er masser af muligheder for at sende sine kollegaer på kurser eller konferencer. Det er vigtigheden i at holde sin virksomhed i udvikling. Udvikler man sig ikke som virksomhed, så kommer konkurrenter og overhaler en, og så får man svært ved at komme tilbage. 

Man kan komme på kursus omkring det område som en virksomhed arbejder for, eller kurser for at blive nogle bedre ledere, eller et bedre samarbejdende team. 

Hos executive.dtu bliver der afholdt en masse forskellige kurser, inden for diverse områder. Her har du muligheden for at få dit team på kursus i et område der passer til jeres behov. DTU har flere forskellige programmer at vælge imellem, spredt ud på forskellige tidspunkter af året. 

Du kan gå ind og læse meget mere om executive.dtu.dk her. Her har du også mulighed for at se deres kommende programmer og se om der er noget der passer til jer.  

Mangler i nogle juridiske midler i jeres virksomhed? 

Arbejder du i en mindre virksomhed, hvor kompetencerne til de juridiske eller økonomiske opgaver ikke helt er i top, kan du heldigvis få hjælp udefra. Sommetider må man erkende at kompetencerne ikke er til det og man derfor må betale sig fra, at få tingene gjort ordentligt. Man vil nødig stå i klemme hos nogle kunder, eller ende med at skylde penge væk, man ikke har. 

Hos Juf kan de hjælpe dig med både det juridiske eller økonomiske. De kan hjælpe dig med at finde en advokat, en revisor eller en bogholder, hvis du har noget arbejde du ikke selv kan klare. 
Du beskriver blot hvad du har brug for hjælp til og derefter sender de dig 3 tilbud, på tre personer der kan hjælpe dig, inklusiv prisen. Derefter kan du vælge og påbegynde arbejdet. De har over 4000 professionelle rådgiver, der sidder klar til at kunne hjælpe dig. Juf prøver altid at finde det bedste match til dig og din virksomheds behov. 

Har du brug for at vide mere, kan du gå ind og læse mere på juf.dk eller kontakte dem via telefonen. 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Finansbureauet.dk

Følg på:

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt