FinansBureauet

Ny Fiat 500 Vintage ’57 – en hyldest til halvtredsernes designikon

Dette forår hyldes den ikoniske Fiat 500, når Fiat lancerer 500 Vintage ’57 – en eksklusiv retroudgave af den legendariske forgænger, der siden 1950’erne har været kendt og elsket for sit italienske design og charme.

Ny Fiat 500 Vintage ’57 – en hyldest til halvtredsernes designikon

Den nye 500 Vintage ’57 er Fiats hyldest til det italienske designikon, der for første gang fik asfalt under hjulene tilbage i 1957. I dag er Fiat 500 blevet en af alle tiders mest ikoniske og elskede biler – og lanceringen af den nye specialversion er en charmerende hyldest af designklassikeren.

Når der dette forår skrives endnu et kapitel til Fiat 500 seriens historie, perfektionerer den italienske bilproducent det design, der lige fra start har gjort den charmerende livstilsbil elsket over hele verdenen.

I den nye Fiat 500 Vintage ’57 kombineres det velkendte, klassiske design med en række eksklusive detaljer, der markerer Fiat 500 seriens status og tidsløshed. Det elegante italienske design, der har gjort Fiat 500 til en ikonisk bil i bybilledet, er bevaret, og det bliver i den nye Fiat 500 Vintage ’57 kombineret med en temperamentsfuld TwinAir Turbo motor med 80 hk.

”Siden 1950’erne har Fiat 500 rodfæstet sig som et historisk design-ikon, og vi er derfor rigtig glade for at kunne præsentere den velkendte klassiker i en eksklusiv specialversion, der hylder sin ikoniske forgænger. De runde former og det klassiske retrolook er tilsat en række nye og lækre design-detaljer, som vil vække stor begejstring hos alle Fiat fans,” siger Steffen Holm, pressechef i FCA Denmark A/S.

Et tidsløst design i en moderne fortolkning

Den nye Vintage ’57 specialversion ærer og kæler for bilens oprindelige look og klassiske træk. Den kan leveres i fire klassiske farver: rød, cappuccino, sortmetal samt den oprindelige genkendelige pastel-lyseblå farve. Alle farverne kombineres i Vintage ’57 versionen med hvidt tag med en reference til lærredstaget på den originale Fiat 500 fra 1957. Vintage ’57 er yderligere prydet med et helt specielt vintage Fiat-emblem ud- og indvendigt. Sidespejle, antenne og instrumentbord er holdt i hvidt, ligesom bilens meget specielle 16” hvid/krom alufælge sender tankerne tilbage mod halvtredsernes karakteristiske design. Indvendigt er der ligeledes kælet for de eksklusive retrodetaljer, bl.a. med tofarvede lædersæder, læderrat og lædergearknop. Derudover byder Fiat 500 Vintage ’57 også på Blue&Me® lydanlæg med Bluetooth og Mediaplayer samt klimaanlæg.

Privatleasing til retropriser

Den nye 500 Vintage ’57 kan også privatleases til retropriser. Førstegangsydelsen er blot, sjovt nok, 1.957 kr. inkl. alle etableringsomkostninger. De efterfølgende månedlige ydelser er 2.295 kr. over 36 mdr. med 45.000 km. Som almindeligt køb introduceres Fiat 500 Vintage ’57 til en pris på kr. 182.990 kr. ekskl. leveringsomkostninger. Fiat 500 Vintage ’57 er en specialversion i begrænset oplag – den kan netop nu opleves hos landets Fiat forhandlere.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce