FinansBureauet

Ny BMW 7 serie

BMW er klar med et nyt flagskib

Ny BMW 7 serie

BMW har længe været førende med hensyn til at reducere belastningen af miljøet samtidig med at skabe fremragende køreglæde og præstationer. Den seneste BMW 7-serie er ingen undtagelse.

Alle motorer er optimeret til mere effekt såvel som lavere forbrug. En helt ny V8-benzin udgave med dobbelt turbo yder hele 449 hk. Men det er ikke den eneste motor på programmet. Der kan vælges mellem tre seks- og ottecylindrede dieselmotorer eller mellem en seks-, otte eller 12-cylindret benzinmotor. Mest miljøvenlig er dog stadig den mindste dieselmotor, 730d, med omkring 18 km pr. liter.

I alle modeller gælder, at man kan tilkøbe et 1.200 Watt lydanlæg fra Bang & Olufsen med 16 højttalere, ligesom man kan vælge et digitalt instrmenthus, hvor layoutet skifter efter hvilket mode man sætter bilen i. Og ved bagsæderne kan man få to tv-skærme, hvor der bl.a. er mulighed for at gå på internettet.  

Bilernes hjælpesystemer omfatter en fartpilot, der bl.a. selv holder afstand til forankørende biler. Derimod er der ikke indbygget automatisk nødbremse.

Med den nye serie har BMW atter taget føringen indenfor segmentet, og det bliver spændende at se, hvad Mercedes og Audi har af modtræk.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce