FinansBureauet

Ny arbejdsmobil på markedet

Samsung har netop lanceret de to nye modeller Samsung Galaxy S9 og Samsung Galaxy S9+. De nye smartphones er mere end bare dyrt legetøj, de er nemlig også ideelle arbejdstelefoner.

For at sikre en blød kommunikation, og medarbejdere med de bedste muligheder for altid at være online, skal man bruge stabile arbejdstelefoner, der aldrig svigter. Det har Samsung nu givet deres bud på med de nye modeller Samsung Galaxy S9 og Samsung Galaxy S9+.

De nye telefoner, fra den ellers velkendte producent Samsung, har flere features, der gør telefonerne mere ideelle som arbejdstelefoner end nogensinde før.

Øget fokus på hukommelsen

Når man skal bruge en arbejdsmobil, er det væsentligt, at den kan indeholde alle de informationer, dokumenter og billeder man måtte have brug for. Med andre ord, må ma for alt i verden ikke gå ned på hukommelse.

Køer man den nye Samsung Galaxy S9/S9+ kan man som udgangspunkt få en hukommelse på standard 64 GB, men telefonen giver mulighed for meget mere. Det er nemlig muligt at udvide hukommelsen markant, ved at investere i et Micro SD-kort på helt op til 400 GB. På den måde kan man altid lagre alle de informationer, man har brug for, og løber aldrig tør for plads.

 
ANNONCE
Ny arbejdsmobil på markedet

Knivskarp dokumentation

Med de nye Galaxy-telefoner, bliver det endnu nemmere at dokumentere en arbejdsproces end det hidtil har været. Samsung har nemlig sat alle sejl ind på, at have det bedste smartphonekamera. Kameraet, der er inspireret af det menneskelige øje, tager tilpasser lysfølsomheden i rummet, og derfor, opnår man altid skarpe billeder, uanset om belysningen er lidt på tværs.

Er man i en stilling, hvor det kan være en fordel at optage i slowmotion er det også en mulighed. Faktisk kan Samsung Galaxy S9/S9+ tage videoer i super-slowmotion med 960 billeder pr. sekund. En sidste lækker feature er, at kameraet også er stemmestyret. Man kan altså styre det uden berøring, og det kan måske også komme sig til gode.

En sikker arbejdsmobil

Med Samsung Galaxy S9 og Samsung Galaxy S9+ får man også en meget sikker arbejdsmobil. Det er med Galaxy-telefonerne nemlig muligt, at blive koblet på Samsungs sikkerhedsløsning Samsung Knox.

Samsung Knox er en platform der virker til mobile løsninger. Det handler om sikkerhed på flere niveauer, både til hardware og software. På den måde, får man et internt sikkerhedssystem, der gør det langt nemmere for virksomheder at håndtere og holde mobildata sikre. Det giver også medarbejdere et større frirum i hverdagen, at man ikke skal bekymre sig om, om der er styr på sikkerheden. Løsningen virker også til både store og små virksomheder, og kan altså tilpasses herefter.

Computer og telefon i én

Erhverver man sig en Samsung Galaxy S9/S9+ og en såkaldt DeX-station, kan man faktisk undvære computeren i ny og næ. Med en DeX-station kan man koble sin Samsung Galaxy S9 op til en skærm, et tastatur og en mus, og så savner man pludselig ikke sin computer længere.

Det er utroligt praktisk, hvis man har skiftende arbejdspladser, at man reelt set kan dukke op, kun med sin smartphone i hånden, og så kører hverdagen ellers bare som den skal.

Skal man bruge nye arbejdstelefoner, er det altså værd at overveje, om de helt nye Samsung Galaxy S9 og Samsung Galaxy S9+ måske er en mulighed. Telefonerne har ikke desto mindre specifikationerne der på papiret gør dem til de ideelle arbejdstelefoner, og det både med og uden ekstraudstyr. Udover de nævnte features er telefonerne også både støv- og vandtætte, og det helt ned til 1,5 meter. Derudover kommer Samsung Galaxy S9/9+ også med to års garanti, der kan udvides til 3.

 
ANNONCE
Del
Om forfatteren
Finansbureauet.dk

Følg på:

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt