FinansBureauet

Ny Amarok pick-up

Amarok pick-up-serien krones nu med en Amarok Ultimate, der er ny topmodel og skiller sig ud med en række spændende udstyrsdetaljer

Ny Amarok pick-up

Amarok Ultimate kan blandt andet kendes på nye bi-xenon-forlygter med karakteristiske LED-kørelys, der ikke kun giver bedre lys, de bidrager sammen med de to dobbelte kromlister i kølergrillen til at give Amarok et anderledes udtryk. Bi-xenon-forlygterne kan også bestilles til de øvrige Amarok-modeller. Amarok er desuden den første i sin klasse, der vil kunne bestilles med kombineret bi-xenon-forlygter og LED-kørelys.

Amaroks dynamiske design har i Ultimate-versionen fået et mere eksklusivt og individuelt udtryk og skiller sig ud fra de øvrige Amarok-modeller ved en række stilelementer som spejlhuse i krom, 19” polerede Aragonit-aluminiumsfælge, ’Ultimate’ designskrift hen langs siderne, et sølvlakeret afdækningspanel under frontkofangeren samt en stylingbar og sidebars i krom.

Det i forvejen omfangsrige standardudstyr i en Amarok er i Ultimate-versionen  suppleret med bakkamera, multifunktionsrat, el-klapbare sidespejle, RNS 315 navigationsanlæg med Bluetooth, sæder i Alcantara og tyverialarm med back-up-horn, kabineovervågning og bortslæbningssikring.

Amarok Ultimate pakken koster 54.997 ex. Moms inkl. 30% afgift. og kan fås i kombination med en 140 hk 2-liters TDI-dieselmotor eller en 180 hk 2-liters BiTDI-dieselmotor, der yder et imponerende drejningsmoment på 420 hk og er udstyret med en raffineret 8-trins automatgearkasse. Amarok Ultimate tilbydes både med baghjulstræk eller to typer af 4MOTION-firehjulstræk.

ANNONCE
Del

Seneste nyt