FinansBureauet

Nemmere at finde en to-værelses bolig i Randers

Ny undersøgelse viser, at Randers er en af de byer, hvor det er nemmest at få fat i en af markedets eftertragtede to-værelses lejeboliger.

Akutbolig.dk har undersøgt de boligsøgendes krav til antallet af værelser i deres kommende bolig, og sammenlignet det med udbuddet af ledige et til fire-værelses boliger i landets ti største byer.

Stort udbud af to-værelses boliger

Det danske lejeboligmarked er generelt præget af en stor efterspørgsel på to-værelses lejeboliger. Der er dog godt nyt, hvis det er Randers man søger en to-værelses bolig i. Ser man bort fra Esbjerg, er Randers nemlig den af de ti største byer, hvor det er nemmest at få fat i en to-værelses lejebolig. Hele 45% af de udbudte boliger i Randers i 2018 var nemlig to-værelses lejeboliger. Efterspørgslen er dog fortsat en smule højere end udbuddet, da 51% af de boligsøgende søger disse boliger.

Udbuddet af store boliger er større end efterspørgslen

Markedet ser dog endnu lysere ud, for dem som søger en lejebolig med tre værelser eller mere. I 2018 udgjorde udbuddet af boliger med tre eller flere værelser nemlig på hele 50% af de ledige boliger i Randers, mens efterspørgslen kun sneg sig op på 39%. Randers er derfor oplagt sted til familien, eller de studerende som ønsker en smule mere plads.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Claus Fledelius Claus Fledelius

Følg på:

Claus Fledelius er cand.polit. og chefredaktør på FinansBureauet. Har tidligere bl.a. været økonomisk journalist og redaktør for Børsen Magasiner og Bonnier Publications, og har derudover stået som forfatter til flere skattepolitiske rapporter.

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt