FinansBureauet

Mine forældre er gået konkurs - kan de købe bolig i mit navn?

Mine forældre er gået konkurs - kan de købe bolig i mit navn?
Q: Mine forældre havde engang et firma, som gik konkurs, de skylder nu ca. 1.mio til forskellige banker. De vil gerne låne penge til et hus, men vores bankchef siger at det er en dum ide, da de forskellige banker bare vil sige de skal sælge huset igen, efter de har betalt de 300.000kr i pant de skylder ham.

Er der en måde de kan komme uden om dette på - ved eksempelvis at skrive huset i mit navn. Jeg har ikke nogen indtægt udover min SU, som lige nu som ligger på 1800 kr. om måneden. Kan de på en eller anden måde få det lån, hvis jeg stå som låntager, og de skriver under på, at de eksempelvis betaler 8.000 kr. om måneden til mig.

Håber i kan svare på mit spørgsmål
 
A: Der er intet i vejen for at du køber du huset, og lejer det ud til dine forældre for 8.000 kr. om måneden. Det vil dine forældres kreditorer ikke kunne modsætte sig. Men problemet er, at hvis din indtægt kun er 1.800 kr. om måneden, får du med sikkerhed ikke lov til at låne penge i banken eller realkreditinstituttet til at finansiere boligkøbet, så det er desværre ikke en farbar vej - beklager
ANNONCE
Del

Seneste nyt