FinansBureauet

Mangler du penge til dine drømme?

At udleve sine drømme, er en fantastisk følelse. Om det er at opleve et andet land, købe sit første hus, eller at købe et dyrt instrument, vil der være et behov for at have pengene. Hvordan du får råd til at udleve dine drømme kan komme an på om du er villig til at låne pengene, eller om du hellere vil spare op. Uanset hvad, skal du være klar på at handle ansvarligt, og ikke ende i stor gæld. 

Spar op til det næste eventyr

Den første måde du kan få råd til dine drømme, er ved at starte en opsparing, så du kan følge med i, hvornår der er penge til at udleve drømmen. På den måde kan du løbende sætte penge til side, og få råd til f.eks. din rejse, og dermed også få en fornemmelse af at rejsen er fortjent. 
Det føles nemlig rigtig godt at kunne udleve en drøm, man selv har arbejdet for at realisere. Derfor vil et råd være at spare penge sammen, og udleve drømmen når det kan hænge sammen økonomisk uden at tage lån.
Det kan dog godt kræve en god portion tålmodighed, da det godt kan tage tid at spare penge sammen, specielt ved en lavere indkomst. Er du studerende, vil vi derfor opfordre dig til at tage et studiearbejde, så det bliver nemmere at kunne sætte penge til side.

Tag et lån og nyd livet

Har du ikke tålmodighed til at spare op, kan du i stedet vælge at tage et lån. Det vil være en hurtigere løsning, som dog også kommer med en tilbagebetaling, der kan ende med at blive væsentlig dyrere end den originale pris. 
Du kan besøge hjemmesiden Mr. Finans, for at få et overblik over forskellige låntyper, og forhold for de forskellige udbydere. Her vil du f.eks. kunne se afbetalingsperioder, maksimalt og minimalt lånebeløb, samt renten for dit lån. 
Her vil du også kunne læse hvilke krav der er ved de forskellige lån, når du skal til at blive låntager. Det kan være krav som at have en mailadresse og et telefonnummer, at have dansk folkeregisteradresse, og at have dansk CPR-nummer. 

Sørg for at være ansvarlig

Uanset hvilken løsning du vælger, opfordrer vi dig til at sørge for at bruge dine penge med omtanke. Tager du et lån, skal du passe meget på hvilket lån du vælger, og samtidig være realistisk omkring muligheden for at tilbagebetale lånet inden for en rimelig tidsperiode. 
Sparer du penge op, skal du passe på med at købe, lige når du har fået penge nok. Der skal også være penge til andre ting, så sørg for at opbygge et solidt overskud, inden du investerer i dit næste eventyr. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt