FinansBureauet

Mangler du finansiering til nyt inventar samt udstyr?

Inventar samt udstyr holder ikke for evigt. Det kunne for eksempel være møbler, computer eller noget helt tredje. Det gamle inventar samt udstyr er måske forældet og derfor har du nu brug for splinternyt inventar og udstyr for at følge med teknologien samt moden. Eller måske er det gået i stykker og kan ikke repareres. Mulighederne er mange og det koster penge at anskaffe sig nyt inventar og udstyr. 

Find det udstyr samt inventar der passer til din virksomhed

Det kræver tid at finde det inventar og udstyr, du står og mangler. Så afsæt tid af til det og vær tålmodig. En mulighed er at afsætte en dag til at tage et smut i IKEA og købe det inventar du står og mangler. Hvis det drejer sig om nyt udstyr, for eksempel nye computere, så skal du researche omkring forskellige valgmuligheder. Alle computere er nemlig ikke lige gode eller lige hurtige. Der kan blandt andet være forskel på processoren eller mængden af plads på computeren. De rigtig gode computere koster også flere penge, men til gengæld holder også længere. På den måde går der længere tid før du skal købe nyt igen. Hvis du er en lille virksomhed, er det dog ikke sikkert at du har ressourcerne til at gå ud og investere i noget nyt lige nu og her. Derfor er der nogle forskellige løsninger, man kan tage med i overvejelserne, når man skal have nyt.

Hvilke muligheder er der for finansiering?

Hvis du for eksempel er en lille virksomhed, er der måske ikke så mange penge at gøre godt med, hvilket betyder, at du må ty til andre løsninger. Dette kan være at ansøge om finansiering udefra. Om det er gennem banken eller gennem et online lån, er op til dig og din virksomhed i forhold til hvad der giver bedst mening for dig. Endvidere findes en tredje mulighed også, som er at prøve at få en investor til at finansiere det.

Ansøg om lån gennem banken eller online lån

At låne penge i banken er ikke så nemt, som folk tror. Du skal snakke med en rådgiver indenfor det, som skal tage en vurdering af din idé samt dine mål, og ud fra dette vurdere om det er realistisk. Du skal være forberedt på et afslag hos banken, da det som sagt er op til banken at vurdere, om du er godt nok stillet til at optage et lån hos dem. Det har selvfølgelig også betydning hvor stort et beløb, der er tale om. Mindre beløb har nemmere ved at blive godtaget i banken end store beløb. En anden mulighed er at ansøge om finansiering gennem et lån online. Du skal ikke møde op fysisk, men kan egentlig bare ligge hjemme på sofaen, mens du udfylder ansøgningen. Der findes en række digitale låneudbydere, og derfor vil det være en fordel at researche om forskellige online låneudbydere, før du foretager din endelige beslutning. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce