FinansBureauet

Mange danskere kan spare penge på deres bilforsikringer

Dette er sponsoreret indhold


Det kan for mange give rigtig god mening at gennemgå de priser, man som forbruger betaler for at have sin bil forsikret. På et dynamisk marked, hvor der hele tiden dukker nye forsikringsudbydere op, og hvor nogle forsikringsudbydere bliver opkøbt af andre, større firmaer, giver det rigtig god mening at holde øje med, om der er penge at spare, ved at skifte udbyder.

Danmark er stadig blandt de dyreste lande at købe bil i

På trods af, at Danmark er et relativt lille land og på trods af, at danskere gennemsnitligt bruger meget lidt tid på transport i forhold til mange andre nationaliteter, så er Danmark blandt de dyreste lande at købe bil i overhovedet. Indenfor de europæiske grænser er den gennemsnitlige pris for en bil kun højere i et enkelt land end i Danmark, nemlig hos vores naboer mod nord i Norge. Ikke nok med, at det er en dyr fornøjelse at anskaffe sig et motoriseret køretøj i vores lille kongerige – til dels på grund af den danske model med en højt sat, værdibaseret registreringsafgift – så er det bestemt heller ikke altid billigt at forsikre en bil i Danmark.

Danskerne køber dyre biler og kaskoforsikring er en populær nødvendighed for mange

I Danmark er det, som mange nok allerede ved, lovpligtigt at have en bilforsikring. Som minimum, skal man som bilejer betale for en ansvarsforsikring, inden man må bevæge sig ud på de vel-vedligeholdte danske veje. Dog vælger langt størstedelen af forsikringstagere også at kaskoforsikre deres køretøjer. Dette kan forklares med, at flåden af privatejede biler i Danmark har en relativt høj gennemsnitsværdi. Ifølge Danmarks Statistik var den gennemsnitlige værdi for en bil i de danske garager 63.500 kr. Dette tal beskriver den værdi, som en bil ville kunne indbringe ved salg til en forhandler.

Tjek dine forsikringer - der kan være mange penge at spare

Der er stadig mange danskere, der stoler blindt på, at deres foretrukne forsikringsselskab kan tilbyde dem den billigste bilforsikring – en antagelse der ikke nødvendigvis holder vand. I løbet af de sidste mange år er antallet af bilforsikringsudbydere blot steget og steget, hvilket naturligt medfører en hårdere konkurrence i branchen. Der er derfor potentielt set mange penge at spare, hvis du ligesom mange andre danskere har været kunde hos det samme forsikringsselskab gennem de sidste mange år. Uanset hvad er det god grund til at benytte sig af muligheden for, at sammenligne priser med nogle af de mange andre udbydere, der findes på markedet. Det er nemlig helt gratis at sammenligne priser samt at indhente tilbud, og det vurderes, at der for mange danskere er en klækkelig sum at spare.

ANNONCE
Del

Seneste nyt